Skip to main content

susu untuk anak kucing @Goat's milk kitten


susu kambing utk anak2 kucing @ank2 ciktam. 
pertama. kali order susu kambing kat shopee😊 mula2 sekadar nk try beli yg 250 gm je dgn harga  Rm11. 00 ++ postage 👉


wahhh sukaaa nampak anak2 kucing ni. mak. dia pun. suka.
stokin. pun. suka he hee
Bg pagi dan. malam. shj.
 setakat ni ok semuanya. tak da kesan. sampingan spt. ciritbirit.
Alhamdulillah serasi kot. 


utk kenyangkan dorang ni senang nk tido he hee





Comments

  1. alhamdulillah. semoga terus serasi dan beri kesan yang sangat baik.

    ReplyDelete
  2. Kucing minum susu kambing.. lucu pulak bunyinya cik nor

    ReplyDelete
  3. susu kambing mmg sesuai untuk kucing, moga cpt membesar la anak-anak cik Tam

    ReplyDelete
  4. Itulah untuk anak kucing kena pilih hati-hati. Bagus serasi.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah . Semoga sesuai dengan anak2 kucing

    ReplyDelete
  6. Oooo... firs time tengok brand ni..

    ReplyDelete
  7. Untung kucing dapat minum susu kambing.

    ReplyDelete
  8. Ohh ada jugak eh susu kambing untuk kucing. Baru tahu ni Kak Nor.

    ReplyDelete
  9. Bertuah sang kucing.
    Alhamdulillah. Kucing haiwan kesayangan Rasulullah.

    ReplyDelete

Post a Comment

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

Popular posts from this blog

apam gula hangus

ASSALAMUALAIKUM SEMUA Alhamdulillah masih diberi peluang bertemu disini pantasnya masa berlalu , tak puas lg bercuti di kampung rasanya mcm nak lma2 lg disana  he hee tapi apakan daya kan ikutkan hati ni nak je lama lamaaan     byk cerita dan bermcm2 juga yg terjadi rasa tangan pun gatal nak menulis ok cerita apam gula hangus dulu lah ye lama tak buat apam ni tiba2 hari tu teringat dan teringin pula maka terjadilah ia di pagi hari mudah sb hanguskan je sikit gula dan kita blend je bhn2 ni pastu   kukus dlm bekas kecik2 gini sedap mkn panas2 gitu resepi disini ye 👉👉 Apam Gula Hangus ok jumpa lagi

jalan2 kuak hill resort lenggong perak

Assalamualaikum penutup tirai 2020 dpt juga berkumpul dgn adik beradik, walau hanya berlima, lg 3 tak join kakak yg sulong (1) di Chini Pahang, abg (ke 2)di Kuala. lumpur dan adik(ke 6) kat Penang.  dikejauhan semuanya alhamdulillah sykur dpt abadikan kenangan di puncak bukit Lenggong Kuak Hill Resort dari kg tak jauh pun ikut jln blkg kuala kangsar dlam 45 minit Lenggung kg halaman. arwah mak.  dan naik puncak ni kena kereta gear tinggi kami. berimpit time ni tumpang hilux adik  ada disediakan jip khas memang tinggi menegak 😅      sgt2 menarik resort ni😍  cantikkk tp masa ni dah full book dpat jalan2 tgk2 je yg suka kesunyian, kedamaian mesti suka disini dikelilingi pohon2 buah buahan spti durian, cempedak dll bila musim ni mesti lg syokk tido sini kan aksyen jew bergambar atas ni ha haa otw balik kami singgah dataran tasik raban , isi perut dah kelaparan masing2   SELAMAT TINGGAL 2020 SELAMAT DATANG 2021

wordless wednesday👉anak anak pak belalang