Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2020

pasar seni part 2

ASSALAMUALAIKUM sekadar nk abadikam gambar2 kenangan disini. panorama Kuala Lumpur kesukaan anak2 muda, port bergambar dah penat kita layan kek aiskrim  3 cintahati mama💓💓💓

7 hari mencintaiku 2

terjebakkk juga , layan drama ni dulu part 1 memang layan tragisss betul kisah2 nya tp emmm reality ada ke gamaknya peragai manusia mcm ni ek sanggup buat apa saja , Duniaaaaa saja dlm hatinya semoga dijauhi dari sifat2 ini apapun demi SYUKRI je  drama ni tgkk pun ha haa ngadappp malam2   youtube jewww baru dpt feel sikit kan dak gangguan iklan

pasar seni @ central market

assalamualaikum rasa terpegun sekejap setelah sekian lama dapat jalan2 ke sini. walau sedikit hampa sb pasar seni ditutup hingga september.