Saturday, 18 September 2021

ais krim potong kelapa


 selamat pagi♥️
slmat berhari minggu juga

kasi clearkan. gambar kat. hp yg dah penuh ni. salah satu nya gambar aiskrim. potong kelapa yg ank bujang beli. hari tu.

skrg ni kan musim.menu produk  kelapa 
roti viral . pandan. kelapa,. coklat cadbury kelapa,  aiskrim. kelapa lgg2 apaaa ye

sedapp juga rasa lemak2. santan kelapa. he hee
Brand King ni jual. dgn. harga Rm12. 90.
dpt  6 batang. Boleh tahan. harganya

si bujang sukaa, hari tu dibeli nya aiskrim pandan. kelapa. gula merah brand Nestle. yg rasa akak
rasa mcm. mkn. cendol pula




kalau kacang merah yg ni memang. feberettt he hee

2 org anak. dara ni tak berapa minat..

si adik suka vanila.dan.rainbow.,

kakak.pula  suka coklat. aduhaiii. lain2 citarasa





 

7 comments:

  1. sedapnya aiskrim potong.. lama xmkn..

    ReplyDelete
  2. Lama tak makan aiskrim potong ni. Suka gak yang red bean tu.

    ReplyDelete
  3. aiskrim potong ni terigt zaman kecil2...
    tapi tu laaa dua perisa ni kurang minat sikit hehehe...

    ReplyDelete
  4. Hehe saya pun ada gambar tidak letak dalam blog.
    Saya kurang ikuti yang viral. Tunggu suam-suam kuku atau hati juga. Hehe.

    ReplyDelete
  5. ais krim kelapa tu mcm sedap je. menarik perhatian utk cuba.

    ReplyDelete
  6. Eh..rasanya Dania ada beli la eskrem potong ni...tgok entry ni baru teringat...cuma mamanya ni x berapa sangat sebab sejuk kan...kang cepat batuk

    ReplyDelete
  7. Ya Allah sukaaaa sangat es krim potong niiih :D. Jadi inget masa kecil lagi, ada penjual es krim potong yang selalu lewat dekat rumah tiap siang. Kalo skr, memang dah banyak yg jual dalam packaging yang lebih bagus. Anak sayapun suka kalo dah stok es krim potong. Tapi memang beda merk Lah. Saya tau merk King ini, Krn dulu kan saya kuliah di Penang 4 tahun. Di Jakarta cari merk lain :).

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

  Alhamdulillah Bertempat di SM Taman Melawati semua anak2 sekolah Smart utk tingkatan 1-3 telah dpt temujanji.  settle dos pertama utk ank ...