Wednesday, 22 September 2021

Giveaway by Shida Radzuan


https://www.shidaradzuan.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html?m=1



assalamualaikum

selamat pg semua

alhamdulillah 

nak join Giveaway by shidaradzuan ni. Rakan sedaerah .  jom kita meriahkan Giveaway 

dan beri sokongan pd rakan2 tersayanggg

SYARAT SYARAT NYA

1. Kena buat entry bertajuk giveaway-by-shida-radzuan.

2. follow socmed Shida Blog  Facebook,  IG, dan Twitter  he hee twitter cik nur xda

3 letak banner giveaway dan backlink entry giveaway

4. Ceritakan apa disukai tentang BLOG Shida ni

5. Publishkan  dan submit entry ke ruangan komen


ok semua  cuma twitter cik nur xda lama tak layan tak buka pun sampai 

 dah lupa paswood he heee


apa yg best tentang Blog Shida ni 

pastinya lah Blog yg menarik utk dibaca , masuk je nampak header dgn gambar Syida yg cantik tu.  tak serabut  dan dgn kaler yg sweet je

Paling tertarik sb Syida adalah senegeri dan sedaerah lg dgn kg cik nur ha haaa

sukaaa dpt baca tulisan2 Syida dgn topik2 yg cik nur cari infonya

7 comments:

  1. Selamat bergiveaway kak Nor. Semoga ada rezeki dalam giveaway Shida.

    ReplyDelete
  2. Selamat berjaya kak. In sya Allah ada rezekinya.

    ReplyDelete
  3. Goodluck kak

    Jommm komen blog rabia byk2 tauuuu

    ReplyDelete
  4. goodluck dan semoga dimurahkan rezeki (",)

    ReplyDelete
  5. Goodluck. Ika datang dari giveaway yang sama :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sudi join GA shida mama :)
    Nantikan keputusan pemenang pada esok pagi ya.
    Good Luck ya ^_^

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

  Alhamdulillah Bertempat di SM Taman Melawati semua anak2 sekolah Smart utk tingkatan 1-3 telah dpt temujanji.  settle dos pertama utk ank ...