Sunday, 10 October 2021

kek. onde onde


selamat berhari minggu

khabar gembira boleh rentas negeri
semua update lagu
balikkk kampungg😀😀  siapp. dgn lagu raya bagai tu yg tak tahan . aduhaiii terlebih kreatif dan aktiff org kita sabo saboo  le
anda sudahhh bersedia hadap.jemm sana sini. he hee


 sb ramai  kreatifff maka kita cuba kek onde onde. tak terfikir sblm.ni akan. ada dan buat kek gabung 
 dgn kuih onde onde @ buah melaka @ buah mulong ni.
kek span. pandan. dihiasi. krim. cheese dan. salut kelapa. kering, taburan gula melaka. dan hiasan. dgn buah melaka
bolehhh tahan

ciknur ikut resepi kak Azlita masam. manis.  Jommm try. 

11 comments:

  1. jom ON lagu balik kg sambil makan onde onde :D

    ReplyDelete
  2. Haha sekali ada sebiji onde-onde pada kek.

    ReplyDelete
  3. blh buat kek lagi ms blk kg,hahaha

    ReplyDelete
  4. Kreatif tu gak kek pandan gula melaka dan onde onde. Rasa teringin pulak nak merasa.

    ReplyDelete
  5. org kalau kreatif apa pun jadi. Ammi yg idea takat itu je ni...ikut je resepi

    ReplyDelete
  6. WAHHH siap ada onde-onde atasnya... cantik kak

    ReplyDelete
  7. Ini memang kreatif the next level ni :)
    Mesti sedap kombinasi rasa setiap suapan.

    ReplyDelete
  8. Saya suka makan..tapi yang kerisik atau parut kelapa original segar lembut

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

kalau lalu jalan sini wajib memang singgah rnr ni utk menikmati lempeng kelapa dan ubi rebus😊 RNR Serdang.  tapi waktu ptg2 lah baru ada me...