Thursday, 7 October 2021

Banana Salai Crispy


Kudapan sedappp. sambil. tgk tv atau layan. blog
mcm2. skrg direka. cipta
mcm2 variasi
produk.berasaskan.pisang.
@👉pisang salai ranggup
produk halal
rasanya manis2 pisang 
crispy  dan chewy

nak. cuba rasa boleh wassap
 no 0162323457
cod atas pos. pun boleh.
#ciknur tolong promot  anak. buah yg jual. 
 😁😁✌️


7 comments:

  1. Sedap tu kunyah-kunyah sambil layan netflix haha...selamat malam mamasara

    ReplyDelete
  2. rasa mcm yg dari Indonesia tu ke?

    ReplyDelete
  3. selalu nmpk di ig tp x pernah lg cuba beli

    ReplyDelete
  4. dah makin moden dia punya packaging, teringat kalau dulu-dulu bila ada kawan melancong ke indonesia pisang salai ranggup antara buah tangan wajib beli hehehhe

    ReplyDelete
  5. Saya suka pisang salah. Rasa asap itu yang sedap.

    ReplyDelete
  6. Benda ni satu pack tak cukup untuk uncle sorang!

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

kalau lalu jalan sini wajib memang singgah rnr ni utk menikmati lempeng kelapa dan ubi rebus😊 RNR Serdang.  tapi waktu ptg2 lah baru ada me...