Saturday, January 22

giveaway superhost

http://blog2shout.blogspot.com/  

assalamualaikum

happy saturday

alhamdulillah 
pg2 cuaca mendung hujan dan tghari sikit mentari muncul
sambil lepak2 di rumah  dptlah jga buat entry 
utk segmen Giveaway
lama rasanya ciknur tak join kan

wow first nampak sangat excited dgn tawaran hadiah giveaway ni
memang teruja  membacanya
wokeyy jomm kita pakat meriahkan sama2 dgn turut serta mana tahu ada rezeki kan

syarat2 nya pun  mudah
ciknur cp je ya


1. Follow blog ni dan tulis link/komen apa-apa saja yg murni dlm posting ni..


2. Subscribe channel youtube:  # Family Factor


3. Buat simple entry kat blog anda,  tampalkan banner kat blog anda dan link kan ke posting ni.








4. Optional (tak buat tak apa) Teka aku asal dari negeri mana ( kalau anda menang giveaway, kami akan tambah cash RM100 kalau tekaan tepat. Boleh buat makan makan at Kg Baru)


TARIHK TUTUP pd 28 Febuari 2022

masih ada masa ye utk bloger2 join

Utk syarat ke 4 ciknur teka  tuan blog ni berasal dari Perak


ok good luck utk semua

13 comments:

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

syukur Alhamdulillah  malam Raya ke3 dpt Balik.jga ke kampung berkumpul bersama sama .   2 Kakak ciknur.dan 3 adik.  Walau tak cukup 8. kaka...