iklan

Saturday, 17 November 2012

tengok wayang....Ajiboy


Selamat berhari minggu semua
axtv agak bosan buat mama tp disukai anak2 hu hu tengok wayang
perubahan usia kot he he dulu agak suker tp cuma skrg rasa mcm buang masa sangat kalu duk perap dlm panggung gelap ni he he
kan best masak2 ke he he

 satu2nya cerita melayu yg ada time ni di Wangsa Walk  Ajiboy...yg lain kebanyakan cerita org putih dlm 18sx. kalu Nemo 3D ok gak tp sayangnya gak ada...
si abang dan kakak pula nak tgk citer org putih citer hantu tp tak sesuai utk si adik la kan..
apapun bolehlah kan layan sekejap...temankan buah hati2 ni

Tengahari ni ujan lagi....wah tarik selimut ni best kan he he

6 comments:

  1. sini pun hujan lebat..hubby & anak dah tido nyenyak.. kite je ni BW...hehe
    best dapat tgk wayang 1 keluarga...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti lena sejuk2 ni Atie ye,emm anak2 memang sukerlah he he

      Delete
  2. sini mendung tak ujan lg.best ke ajiboy tu kak?anak2 pun ajak tgk wayang gak cuma saya yg tak larat nk jln2 dah ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ina, bolehlah kelakar, dan keletah hero kecik yg comel tu mencuit hati

      Delete
  3. Hujan lebat ye Mama Sara.... samalah, di sini sejuk sepanjang hari sampai ke malam...
    Anak2 selalu pujuk kami tengok wayang, tapi belum pernah dilayan.... kesiankan...

    ReplyDelete
  4. semalam nak tengok gak ceritani tapi sbb masa dia tu macam tak sesuai tak jadiler..
    takper nnt der kat astro best...

    ReplyDelete

kata-kata manis