Sunday, August 7

Lavender garden CH



Cuci mata jommm  Lavender garden-cameron-highlands/ 

Alhamdulillah 
elok cuaca tanggal 6/8/2022
mudahkan aktiviti jln2 dan perjalanan.
Awalnya ingat cuaca hujan sb minggu lepas Kl hari2 ujan kan.

Tiba tiba je boss ajak ke ch, rombongan bas.😁 campur2 staff taska, dan rakannya.
ciknur join berdua bwa si bungsu Sarah ni. Nak  ajak si kakak x dpt cuti pula

Bertolak jam 12 mlam dari Kl....singgah rnr Tapah dlm. jam 2 .Rasanya ..Sb Ada yg nak mkan /ke tandas.
perjlnan diteruskan dan kami sampai jam 5 pg. 
menunggu masjid buka utk.solat dan mandi
Sarapan ... Ada gerai berdekatan masjid.
layann nasi lemak, menu2 byk jga.


destinasi seterusnya  singgah  Lavender garden.
jam 9 buka he terus serbu beli tiket.
dewasa Rm 20 dan kanak2 10.
Kali kedua ciknur.msk.sini.
Byk.jga perubahan dari mula msk dulu 
 Skrg makin cantik.












 


cuci mata dgn bunga2🥰❤️
cantik2 semuanyaaaa.
Gerammm je nengok.











anak dara ni.sempat pula tu beli cincin he hee itu pula yg dia berkenan
Rm5 hinggit. siap Belikan utk kakaknya jga.❤️

 
Penat pusing2 sakan dlm ni. Jommm destinasi kedua pula Kea Farm.
Ramai nk borong sayur2 fresh buah2 kat cameron ni.


10 comments:

  1. Seronok jalan-jalan CH kalau cuaca baik macam ni

    ReplyDelete
  2. bestnya kak, lama dana tak ke CH last pergi masa belum ada Aiyan lagi 11 tahun dulu heheheh.

    ReplyDelete
  3. Seronoknya naik bas ramai-ramai :)
    PH dah betbelas tahun tak ke CH :(

    ReplyDelete
  4. Seronok buat rombangan. Bagus bos Puan Saranur.

    ReplyDelete
  5. tak sempat singgah kat sini. Teringin nak pergi kat lavender garden ni..

    ReplyDelete
  6. Seronoknya tengok bunga lavender banyak-banyak begitu!

    ReplyDelete
  7. Rombongan office ye...mesti seronok ramai2 kan...

    ReplyDelete
  8. sonoknya jalan-jalan ke CH...tengok orang share kat Lavender garden ni mmg dah cantik..

    ReplyDelete
  9. Seronoknya ..dapat tengok bunga2 yg pelbagai,warna

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

Assalamualaikum semua🥰 utk makluman ciknur adalah agent produk Mamasab bakery.  Mesti penah dengar dan tahu kan. Produk mamasab mcm2 ada. B...