Tuesday, August 16

Fish oil plus


Nak kongsi gambar inilah  fish oil Plus yg ciknur makan. 1400 mg. 

-EPA 700/DHA 350

-Sea Buckthorn Seed oil

-Garlic Oil

Sebotol.ni.ada 60 kapsul.  Permulaan beli utk.2 bulan.

first tu memang beli kat farmasi. Second try beli kat shopee๐Ÿ˜

saranan waktu mkn.selepas.sarapan pg.



ni pula VascoGard. Sekotak.ada 60.biji jga.

harga sb ahli dpt la diskaun sikit.



 dan yg ni namanya Livorgade. 

Makan.seblm tidur..

Tapiii emmm kadang2 selalu lupa jga๐Ÿ˜

8 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Kurang arif vitamin-vitamin ditunjukkan kecuali minyak ikan dan minyak bawang putih.
    Apapun tq tunjuk tapi kan tidak pernah nampak jenama ini di farmasi. Beli di farmasi mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ciknur pun kurang ariff tp semua disyorkan oleh farmasi . Jd ikut je. Alhamdulillah ok pula.
      Farmasi Health Lane. Setiawangsa.

      Delete
  3. bercinta nak makan supplement tapi sekarang kena makan juga untuk kesihatan diri, maklumlah dah berusia..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul๐Ÿ˜dari dulu selalu beli tp x mkn. Asyik lupa . Dah berusia ni terus kena ubah. Alhamdulillah jd rutin

      Delete
  4. Saya pun baru je mula makan fish oil. Tapi fish oil + EPO, brand blackmores. Beli botol 30 kapsul utk try. Ni rasa ok boleh makan, nak beli lagi di shopee tengah ada promo di blackmores official store.

    ReplyDelete
  5. Semoga usaha ini menjadi asbab kesihatan sentiasa dalam keadaan terbaik aamiin

    ReplyDelete
  6. Makin berumur ni memang badan perlukan supplement juga

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

Assalamualaikum semua๐Ÿฅฐ utk makluman ciknur adalah agent produk Mamasab bakery.  Mesti penah dengar dan tahu kan. Produk mamasab mcm2 ada. B...