Wednesday, May 8

majlis sambutan aidilfitri


Alhamdulillah thn ni Sambutan raya Persatuan kebajikan khairat, dan penduduk Taman perumahan meriah di dewan baru Mpaj.
Lebih selesa berbanding dulu2. 
Dgn kehadiran tetamu berhormat
Datuk Azmin Ali. 

 

apam balik panas2 sedapp
je layann masing2
menu utama nasi tomato ayam. masak merah daging kurma dan acar.

dan pastinya ada kambing bakar
kuih2.  buah buahan



Alhamdulilah 

8 comments:

  1. Wahhh abang Diva AA pun ada. Meriah ni....boleh berkenal-kenalan sesama jiran tetangga.

    ReplyDelete
  2. wah...seronok...meriah sambutan raya nya

    ReplyDelete
  3. Bagus ye YB turun sekali memeriahkan majlis. Kambing bakar tu yang jadi rebutan tu.

    ReplyDelete
  4. minggu ni orang semua pulun buat open house nak kejar hari ni hari last dh kan..
    saya terliur tengok gambar last tu..sedapnya kambing dengan mashedpotato

    ReplyDelete
  5. waahhh YB tu Abg Diva AA kan? meriahnyaaaa menu! apam balik paling sedappp! hehe

    ReplyDelete
  6. Nasi tomato dan daging masak kurma, memang pasangan serasi lah 🤤🤤😍.

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

assalamualaikum salam.jumaat♥️ musim durian  sudah tiba. skrg sana sini bau semerbak. kiri kanan dpn belakang jiran2 bau durian. hari2 longo...