Monday, May 13

Ke Menara Tabung Haji


assalamualaikum

kisah di hari  isnin lepas, ciknur ambik cuti E/l sb tiba2 kakak call kena  blk  kg ada urusan.
tup2 mlm call semula kt tsk. payah blk dulu.  last minit tak jadi pulak 
emm alang2 dah minta cuti so cuti terus je lah kan he hee
Boleh jga settle hal2 personal. 
jadinya dptlah ke Tabung haji.
fisrtime dtg sini biasa duk lalu je.

ceritanya bila. akaun tabung haji kena update. Tu la lama x update kot. Disuruhnya ke sini. 
moh ler
sb sblm ni blh link je dgn bsnk islam
tiba2 jd x boleh rupanya kena update. 


 Alhamdulilah sekejap je taklah lama menunggu org kata. No giliran ciknur dpt. ye org pun tak ramai sgt.

selesai sudah, isi je borang dan sain. Isi maklumat 2 terkini.
dan jga buat terus penama.

ptgnya pula settle bw si bulus vaksin.
Makkin punya Annual vaksin.
dan. adik si comot dgn anaknya bbay tam.

adik comot ☺️kucing org buang agaknya dari mana xtau. dtg sekejap bw perut dan tiba2 beranak kat pokok bunga. 

bby nya 4 tp yg bertahan si tam ni je.
jdlah dia penghuni luar.



9 comments:

  1. Alhamdulillah dapat settle kan TH & si bulus...tak link TH dgn mana2 bank..sesekali simpan duit, baru tengok baki...

    ReplyDelete
  2. Bagus jugak ambik cuti dapat setelkan urusan yg tertangguh kan. Saya dah lama link akaun TH dgn akaun bank utk semak baki semasa.

    ReplyDelete
  3. haah tu lah apps MAE pon tak blh nak link rasanya dgn TH

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, rezeki plan tak jadi boleh ke tabung haji...

    comel sungguh si tam.. penghibur hati.. :D

    ReplyDelete
  5. Alang-alang dah cuti tu boleh settlekan apa yang patut . Walaupun plan asal terpaksa dicancel last minit

    ReplyDelete
  6. Alang² cuti tu baik setelkan apa² urusan yg perlu kan...
    Comel² anak² bulus Ciknur

    ReplyDelete
  7. akaun TH ammi pun apa ceritanya ntah. last update tahun 2014 kot.

    ReplyDelete
  8. Iyalaah, kalo dah terlanjur ambil cuti, mending ambilkan terus. Apalagi kalo sudah diapprove oleh atasan by system. Payah nak cancel 😄.

    Cantiiiiiknya si Tam.. saya pengen punya kucing hitam yg pekat sangat. Tapi blm rezeki. Kucing2 di rumah tak ada yg hitam 😄

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

assalamualaikum salam.jumaat♥️ musim durian  sudah tiba. skrg sana sini bau semerbak. kiri kanan dpn belakang jiran2 bau durian. hari2 longo...