assalamualaikum
hujan. lebat membasahi kuala. Lumpur
sementara keboringan nak menunggu reda nak balik rumah. ni layan blog japlah kan. boleh juga psni nk clear gambar2 dlm hp ni
Aktiviti kanak2 playschool deco cupkek
tgk gambar muka masing2 tu kan excited belaka. siap je semua nak mkn terus he he tak sabau betul
sebenarnya masih dlm. experiment lg buat cupkek vanila ni
belum. dpt yg betul2 puashati
emmm mcm2 resepi dah try.
yg ni rasanya memang sedappp
lembut, cukup manis nya dan harum.
tapiii kenapa bila. dah agak sejuk kek akan merenggang dari cup nya tu
masa masak nampk. menarik naik molek tp bila. keluarkan. dari oven๐๐๐
atau semenangnya begitukah
ada teknik2 yg khas agaknya la. kan
ha haa. tu la. kena. belajar dgn. sifu2 ni
perisa vanilla mmg salah satu pebret kita jugak ni ;)
ReplyDeletepsstt...SA dah beli beberapa bahan nak belajar buat kek...hahahaha..dah tua baru sibuk nak belajar....
ReplyDeleteIsteri saya rajin juga buat cup cakes buat bagi-bagi orang ofis makan.
ReplyDeleteWaalaikumussalam, sedap tu cup cake vanilla
ReplyDeletewow! sedapnya bila dimakan dgn teh o pd waktu ptg...
ReplyDeleteSedapnya vanilla cupcake. Suka bau dia fresh from oven panas panas tu
ReplyDeleteinsyaallah lama2 jadi tu hehe
ReplyDeleteSedap diminum bersama kopi panas . Terbau2 je aroma vanilla
ReplyDeletePerasa vanila memang boleh layan. Aroma vanila tu mengasyikkan.
ReplyDeleteSaya pun pernah bakar kek, apabila dah sejuk, keknya kurus mengecut.๐ Tak pastilah kenapa. Mungkin suhu masa bakar tu tak sesuai ke atau terlebih adun ke