iklan

Friday, 6 September 2013

kemeriahan jamuan raya Taska Auza



alhamdulillah...ahad lepas Taska Auza buat jamuan raya , meriah sgttt. dari pagi kami bertukus lumus wat persiapan sampai ke senja baru dpt balik . walaupun minggu yg agak kelam kabut dek masalah bekalan air yg ada kejap tak ada hu huu
Tetamu juga tak putus2 dari jam 12 tengahari. walaupun petang hujan turun dgn lebatnya tp tetamu tetap singgah.
mcm2 menu, satay, nasi impit kuah kacang, lemang, rendang ayam mee kari, laksa, nasi berlauk ,kuihmuih, kek2 ,buah2an dll ada antaranya jg di sponsor oleh parents.memang kenyanggg habisss


antara menu paling larissss sgt ni BBQ (kambing bakar) musroom sup dan garlic bread,sekejap je tau habiss
beratur panjang tetamu. sempat gak rasa sikit he hee


sessi bergambar ramai2 selepas tetamu dah reda he he
Dapat kumpul gini memang best kan...




14 comments:

  1. Owhhh..patut le meriah masa lalu kat sana..kite singgh gerai seberang beli air kelapa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ker, he hee nape x singgah
      Sury duk area mana?

      Delete
  2. Kira ni Open House penutuplah SN...nampak pun dah meriah...

    ReplyDelete
  3. Meriahnya menu

    Oh kambing tu sangat menggoda

    ReplyDelete
  4. yum...yum...yumm sedapnya kambing golek. Tak sabar tunggu family day opis la cam ni...

    ReplyDelete
  5. cantiknya gambar ala-ala model gitu kak..hehe..

    ReplyDelete
  6. oh...kambing bakor...teman pon sanggup berator!!!!

    ReplyDelete
  7. ambooi bestnyer sambutan.. ajak ramai oranglerkan.. eee baguih betoiler tadikani..
    meamng nampak sangat meriah dan grand sesangat...

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum Kak Sara..wahhh nampak meriah abisssss open taska ni..last week pun saya ada penuhi jemputan open taska anak...memang best dapat jumpa lebih dekat cikgu2 dan ustazah2 yang selama ini bertukus lumus menjaga anak2 kita sepanjang kita keluar bekerja...Tak terbalas jasa mereka....

    ReplyDelete
  9. meriahnya... tiap2 tahun tadika ni buat jamuan raya kan.. bagusss.. pemurah btl owner dia... besar2an lak tu.. siap ada kambing bakar lagi.. tu mmg sedap tu...

    ReplyDelete

kata-kata manis