Friday, 6 September 2013

kemeriahan jamuan raya Taska Auza



alhamdulillah...ahad lepas Taska Auza buat jamuan raya , meriah sgttt. dari pagi kami bertukus lumus wat persiapan sampai ke senja baru dpt balik . walaupun minggu yg agak kelam kabut dek masalah bekalan air yg ada kejap tak ada hu huu
Tetamu juga tak putus2 dari jam 12 tengahari. walaupun petang hujan turun dgn lebatnya tp tetamu tetap singgah.
mcm2 menu, satay, nasi impit kuah kacang, lemang, rendang ayam mee kari, laksa, nasi berlauk ,kuihmuih, kek2 ,buah2an dll ada antaranya jg di sponsor oleh parents.memang kenyanggg habisss


antara menu paling larissss sgt ni BBQ (kambing bakar) musroom sup dan garlic bread,sekejap je tau habiss
beratur panjang tetamu. sempat gak rasa sikit he hee


sessi bergambar ramai2 selepas tetamu dah reda he he
Dapat kumpul gini memang best kan...




14 comments:

Sury Abil said...

Owhhh..patut le meriah masa lalu kat sana..kite singgh gerai seberang beli air kelapa.

hainom OKje said...

Kira ni Open House penutuplah SN...nampak pun dah meriah...

Tina Othman said...

Meriahnya menu

Oh kambing tu sangat menggoda

fazianbatrisyia said...

yum...yum...yumm sedapnya kambing golek. Tak sabar tunggu family day opis la cam ni...

Solesbee Deeann said...

A lot of delicious food wholesale Real Madrid soccer jersey

mama sara nur said...

Ye ker, he hee nape x singgah
Sury duk area mana?

mama sara nur said...

Arr penutup syawal gitu kan

mama sara nur said...

Meriah, kambing paling laku he hee

mama sara nur said...

Arr penutup syawal gitu kan

Bbwana adienia said...

cantiknya gambar ala-ala model gitu kak..hehe..

ummiaisyah said...

oh...kambing bakor...teman pon sanggup berator!!!!

Cho Zila said...

ambooi bestnyer sambutan.. ajak ramai oranglerkan.. eee baguih betoiler tadikani..
meamng nampak sangat meriah dan grand sesangat...

Sue @ Nenie said...

assalamualaikum Kak Sara..wahhh nampak meriah abisssss open taska ni..last week pun saya ada penuhi jemputan open taska anak...memang best dapat jumpa lebih dekat cikgu2 dan ustazah2 yang selama ini bertukus lumus menjaga anak2 kita sepanjang kita keluar bekerja...Tak terbalas jasa mereka....

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

meriahnya... tiap2 tahun tadika ni buat jamuan raya kan.. bagusss.. pemurah btl owner dia... besar2an lak tu.. siap ada kambing bakar lagi.. tu mmg sedap tu...

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...