Sunday, 27 January 2013

Damai laut Beach Resort yg mendamaikan

Assalamualaikum
entry tertunggak ye..nk jg mskkan disini sbgai kenangan manis. Percutian family di Damai Laut Lumut awal disember 2012 yg lalu. Sblm ni dah wat entry tp gambar2 di kolam renang disini  Inilah bilik penginapan, amat selesa. View ke pantai yg pasti sgt cantik.
Yg pasti memang tak puas berada di sini..rasa nak pergi lagi..insyaallah andai ada rezeki

pemandangan dari bilik penginapan kami

menunggu utk chek-in ,,penat jg perjalanan ke sini dlm 3 jam tu. Walaupun agak jauh Dl ni tp bila jejak rasa puas melihat keindahannya



3 beranak ni sakan berendam...mama dan adik tgk je dari pantai
si adik ni sibuk main pasir je suruh berendam takut he he






suka tgk kepulan awan yg sgt cantik...inilah betapa indahnya ciptaan ilahi
xtvt paling digemari si abang ni....


Selm berangkat pose dulu sebagai kenangan....

16 comments:

Shiela said...

wahhh.. seronoknya cuti cuti mesia.. :)

Pen Biru said...

assalam..syoknye boleh berendam mcm tu

Asyifa Mustaffa said...

Bestnya.....!

Nooriah Abdullah said...

cantik nya pemandangan tu anak2 mmg suka tempat yg ada air sama macam anak2 akak time kecik pantang jumpa air mesti nak terjun haha

nea lopah said...

Osem nye kak.... terasa nk pergi jugak ke sini. Salam kenal n follow sini jugak. Jemput singgah n jenguk2 blog saya jugak. Tq!

Mori Said said...

seronok dapat bawa anak2 gi bercuti kan..

may agumo said...

wah.. bestnya akak jalan2 bercuti.. cantik sungguh pemandangannya.. kalau may mogok xnak balik ni.. hehe..

Marsita yahya said...

salam,
mama sara ni familiar lah...boleh tahu latar belakang sedikit...asal dan sekolah kat mana dulu?

ros_reeza said...

bestnya bercuti.. Ros pun dah lama tak bercuti .. teringin pula rasanya. kena cari masa yang sesuai ni :)

Hafizah Mohamad said...

bestnyer kak...bila bercuti ni rasa tenang ja...hilangkan serabut kepala...he he he

airis aries said...

Salam..best nyer g bercuti ngan anak2,rilexs kan minda..santai tanpa ada gangguan,lambat nyer airis nak bercuti kat negeri perak cuti sekolah nanti..hehe jenjalan sempena cuti sekolah

Rohah said...

mmg cantek pemandangannya...
terkenang pulak kenangan berkayak di sini sejauh 7km 13 tahun yang lalu masa bekerja dulu...sungguh2 mendebarkan...gayat!!

uNa said...

bestnye..rajin betul family akak pegi becuti kn..best kn..

Cho Zila said...

akak yang kiranyer dekatjer ngan kampung tak gi lagiler.. damai lautni antara resort company akak tau. tapi idakler penah sampai gak.. nampak sangat cantik dan syiok sekali.. harap dapat gak gi...

Sue @ Nenie said...

Salam Kak...wahhhh seronoknya dapat bercuti ditepian pantai....klu malam lagiiii best kan dengan angin dan bunyi deruan ombaknya

Mamasya said...

Aslmkum mamasaranur
Cantiknya view Damai Laut ni....mmg terasa damai melihatnya....menarik!
seronok anak2 main di pantai...

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...