iklan

Monday, 31 December 2012

penutup tirai 2012 cuti2 Malaysia Damai Laut Lumut

assalamualaikum semua
entry sebelum 2012 menutup tirainya... CCM kami sekeluarga di Damai laut Resort pada awal disember lalu.
lama tu kan baru dpt wat enrty. Apapun sbagai kenangan manis diabadikan disini jg. 
layan gambar2nya ye...tempat yg cantik dan cukup tenang utk rest sekeluarga. ni je yg sempat dirakam utk album keluarga. Percutian tempah seawal ogos lagi. Penginapan 3 hari 2 malam di Swiss Garden Resort diberi percuma oleh bestfriend en. suami...TQ VERY2 MUCH ye. Awal plan nak nak bawa makayah @ adik2 sekali tp apakan daya tak tercapai...
view dari bilik penginapan kami
 se





sibuk tengok budak kecik ni berendam je...tak nak naik2 dah ni





ok jumpa lg entry part 2 mandi manda dilaut pula. ye SELAMAT TAHUN BARU 2013 semua

15 comments:

  1. wahh.. seronoknya adik sarah mandi-manda ye... cuaca pun cantik je kan.. view memang mendamaikan sesuai sgt dengan nama resort ni... alhamdulillah rezeki kan.. tp sayang tak dpt bawa mak & ayah sekali.. dah ketentuanNYA.. apa2pun moga ayah semakin sihat jalani dialisis tu ye nuri... selamat tahun baru buat nuri sekeluarga..

    re: susah juga ye abg is tak mkn nasi... kalau mcm tu.. kalau masak nasi kena juga masak menu lain utk is ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq k.madiha, insyaallah tu la kita merancang Allah menentukan
      alhamdulillah kami sgt2 mengharapkan ayah lebih baik dgn rawatan dialisis tu
      memang susah he he kita masak lauk nasi dlm pada tu kena wat menu lain utk dia lg kadang2 sampai xtau nak masak apa dah last2 goreng kentang atau nugget je he he

      Selamat Thn Baru 2013 jg semoga kita lebih Tabah menghadapi rintangan mendatang ye
      mesti sunyi k.madiha tanpa Alin kan

      Delete
  2. salam..emmm..bestnye sara yea..g bercuti.lom penah sampai lg cni..cantik gak view tmpat ni ek..one day nak jugak lah sampai cni :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Una nanti ccm disini bertiga ye mesti sikecik tu suker mandimanda he he

      Delete
  3. salam... best dapat bercuti ngan famili yer... Insyallah...nnt ayah dh sihat..bole bawa dia sekali bercuti... Selamat Tahun Baru..buat nuri sekeluarga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah..memang jd impian akak thn 2013 ni

      Delete
  4. wahh meriah nie mama..lps nie kena g belaja rpulak kan..he hhee cuti dah habis..selamat thun baru:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 he he pasni belajar no jalan2 lg..

      Delete
  5. Happy new year 2013 Mama Sara Nur. Senyum selalu...

    ReplyDelete
  6. selamat tahun baru mamasara... cantik2 gambar percutian bersama famili... best nye...

    ReplyDelete
  7. selamat tahun baru kak...jalan sakan ye kak..

    ReplyDelete
  8. Selamat Tahun Baru. Cantik suasana kat situ.

    ReplyDelete
  9. as-salam selamat tahun baru ;)
    sronoknya mkn angin disan..

    cntik pemandangannya ;)

    ReplyDelete
  10. assalamulaikum Mama Sara wah best nye kan mandi manda mmg budak2 snagat suka air,sama macam anak2 akak time kecik kalau bawa kt kolam mmg tak nak naik heee

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan dr mama3heroo..saya pernah ke sini ujung thn 2011,mmg sgt cantik tmpt ni..

    ReplyDelete

kata-kata manis