Wednesday, 12 September 2012

UPSR 2012...GOOD LUCK semua anak2

assalamualaikum.

masuk hari kedua UPSR hari ini...dah selesai BM dan Matematik kertas 1 & 2 ....
buat anak2 tahun enam semoga  Allah permudahkan dan dapat menjawab kertas2 soalan dgn tenang dan baik ye..
Insyaallah semua akan mencapai kejayaan cemerlang diatas berkat usaha kalian selama ini

Buat anak bujangku Saif Al Muqmin,dan rakan2 seperjuangannya di SRAI Taman Keramat serta  anak2 saudara Aina Saffa, Nur dini, Hanny dan Nor Hidayah yg tahun ni sama2 berjuang dlm upsr serta anak2 semua semoga kalian  berjaya dgn cemerlang 5A ye..tinggi harapan setiap ibubapa utk melihat kejayaan anak2 ni
Mama sentiasa mendoakan yg terbaik..good luck & try the best ok



21 comments:

JaSSNaNi said...

Betul tu kak... moga2 anak2 UPSR boleh jawab dengan tenang hendaknya ye.. :) kita ni leh tumpang gabra je le... kan..

mama sara nur said...

insyaallah...biasa la kan he he

Cho Zila said...

selamat berjaya tau,
emak2 jangan stress. nanti anakpun stress..
pasti anak2 pun melakukan yang terbaik...

mala said...

all the best ...

ijayuji said...

Salam kak, ehehe.. teringat zaman2 kita dulu ambik UPSR masa tu belum taubat lagi, belajar main2 bila naik menegah baru belajar betul2 hihihi... Doa dr kejauhan juga buat semua student2 yg mendudukinya buat tahun ni moga mendapat keputusan cemerlang n gemilang insyaAllah aminnnn.. akak berdebar tak kak? :D ank kita yg sulong tahun depan tp sekolah jepun takde periksa2 mcm ni masa menengah jer kot ada :D

Uncle Lee said...

Hi Mama Sara Nur, someday these kids might be captains of Industries, or in senior government positions, maybe even a Prime Minister.
You just stay easy.....they'll be fine.
Best regards, keep a song in your heart.
Lee.

Mamasya said...

Semoga berjaya buat Saif Al Muqmin...

mummY daniSha said...

semoga berjaYa..byk2 kan doa,insyallah doa ibu tu makbul =)

zila norazila said...

smoga berjaya beroleh kejayaan yg cemerlang..aminn:)

Qhaifa Nur said...

moga keajaiban akan berlaku...insya allah

mama sara nur said...

tq Cho he he
betul tu ka

JaSSNaNi said...

Hari ni dah last paper.. tapi kul 4 baru abis kan... moga mereka di sana berjaya menghadapi perjuagan utk hari ni.. aminnnnn

mama sara nur said...

ye kan biasa la tu he he debar tgk diorg rilex je

mama sara nur said...

tq uncle Lee
heee he setuju sgt sy

rahel said...

Moga berjaya...

mama sara nur said...

tq rahel

Amie said...

Mudah2an anak-anak kita dapat lalui ujian ini dengan tenang... insya-Allah akan peroleh kecemerlangan!

mama sara nur said...

insyaallah...tq mummy danisha

mama sara nur said...

insyaallah ..tq mamasya

mama sara nur said...

tq mala

Shiela said...

Good luck buat anak bujang mama sara nur dan anak anak yg lain juga.. Insyaallah, 5A dlm genggaman tu..

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...