iklan

Wednesday, 12 September 2012

UPSR 2012...GOOD LUCK semua anak2

assalamualaikum.

masuk hari kedua UPSR hari ini...dah selesai BM dan Matematik kertas 1 & 2 ....
buat anak2 tahun enam semoga  Allah permudahkan dan dapat menjawab kertas2 soalan dgn tenang dan baik ye..
Insyaallah semua akan mencapai kejayaan cemerlang diatas berkat usaha kalian selama ini

Buat anak bujangku Saif Al Muqmin,dan rakan2 seperjuangannya di SRAI Taman Keramat serta  anak2 saudara Aina Saffa, Nur dini, Hanny dan Nor Hidayah yg tahun ni sama2 berjuang dlm upsr serta anak2 semua semoga kalian  berjaya dgn cemerlang 5A ye..tinggi harapan setiap ibubapa utk melihat kejayaan anak2 ni
Mama sentiasa mendoakan yg terbaik..good luck & try the best ok



21 comments:

  1. Betul tu kak... moga2 anak2 UPSR boleh jawab dengan tenang hendaknya ye.. :) kita ni leh tumpang gabra je le... kan..

    ReplyDelete
  2. selamat berjaya tau,
    emak2 jangan stress. nanti anakpun stress..
    pasti anak2 pun melakukan yang terbaik...

    ReplyDelete
  3. Salam kak, ehehe.. teringat zaman2 kita dulu ambik UPSR masa tu belum taubat lagi, belajar main2 bila naik menegah baru belajar betul2 hihihi... Doa dr kejauhan juga buat semua student2 yg mendudukinya buat tahun ni moga mendapat keputusan cemerlang n gemilang insyaAllah aminnnn.. akak berdebar tak kak? :D ank kita yg sulong tahun depan tp sekolah jepun takde periksa2 mcm ni masa menengah jer kot ada :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kan biasa la tu he he debar tgk diorg rilex je

      Delete
  4. Hi Mama Sara Nur, someday these kids might be captains of Industries, or in senior government positions, maybe even a Prime Minister.
    You just stay easy.....they'll be fine.
    Best regards, keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya buat Saif Al Muqmin...

    ReplyDelete
  6. semoga berjaYa..byk2 kan doa,insyallah doa ibu tu makbul =)

    ReplyDelete
  7. smoga berjaya beroleh kejayaan yg cemerlang..aminn:)

    ReplyDelete
  8. moga keajaiban akan berlaku...insya allah

    ReplyDelete
  9. Hari ni dah last paper.. tapi kul 4 baru abis kan... moga mereka di sana berjaya menghadapi perjuagan utk hari ni.. aminnnnn

    ReplyDelete
  10. Mudah2an anak-anak kita dapat lalui ujian ini dengan tenang... insya-Allah akan peroleh kecemerlangan!

    ReplyDelete
  11. Good luck buat anak bujang mama sara nur dan anak anak yg lain juga.. Insyaallah, 5A dlm genggaman tu..

    ReplyDelete

kata-kata manis