iklan

Wednesday, 4 April 2012

kek karemel- alhamdulillah rezeki



assalamualaikum 
alhamdulillah masih diberi ruang utk update n3. kali ni nak letak gambar2 kek karemel je.
kek karemel tempahan dari kawan dekat 2 rumah dan cikgu Lina di taska dan jg adik iparnya. 
Layan je ye gambar2 ni, dah alang2 wat org tu terus wat sebiji utk SIL masa nk hantar kain nak wat baju. Dah lama anaknya duk request he he .Resepi disini yehttp://fromintankitchen.blogspot.com/2011/09/berakhir-sudah-sumpahan-itu.html

yg ni potong masa kat umah SIL, sempat snap gambor he he nk jg tengok corak2 kat dalamnya tu kan.

TERIMA KASIH pada yg sudi jenggah disini ye.
jumpa lagi

7 comments:

  1. entah bila dapat rasa kek keramel ni ;)

    ReplyDelete
  2. pernah buat sekali jer kek ni, lepas tu dah tak buat dah, coz takde sapa nk makan...

    ReplyDelete
  3. ala menawan kalbu kek ini semuanya...
    berseri2 gitu..

    ReplyDelete
  4. nur easy....nak rasa dtg sini ye he he

    CK, he he buat utk org lain ni

    Cho tq , seri warna-warni he he

    ReplyDelete
  5. salam kenal... dulu ogyep rajin juga buat caramel kek ni.. Anak2 pun suka.. tapi lately, hubby kata too sweet untuk buat selalu.. may b once in a blue moon kot baru nak buat..

    ReplyDelete
  6. Salam Mama..ni klu dapat sepotong dua yang baru keluar dari peti sejuk..nyamannya meluncur ke anak tekak...

    ReplyDelete
  7. Salam.kek karamel makan sejuk2...nyaman.tengok kwn2 buat..teringin nak buat lagi...

    ReplyDelete

kata-kata manis