Thursday, February 15

percubaan buat kek tapak kuda


 Assalamualaikum. salam jumaat

slmt berholidayy jga😁 school Holidayy

cuti2 ni buat apa ye adik2. mak mak mesti busyyy kan kan.

mesti mcm2 agenda  aktiviti utk anak2.. nak lg yg kecik2.

3 hari cuti chinness new year baru2 ni.

Anak dara ciknur sibuk nk kek viral ni kek tapak kuda namanya.

dia beli kat pasar mlm sikit je tak puas makn ktnya

tgk kat tiktok pula duk lalu lalangg je. ishhhh

nampak mudah sb lebur je bhn2 dan mix kembang. tapi hakikatnya bila ko buat sendiri baru tau mcm mana.

Nak mix kembang tu. aiiiiii

ciknur guna mixer pegang tangan sb satu lg besar tak sesuai nk try yg sikit bhn2 ni. tu jd lenguh jga tangan.  duk pegang  hz hee



2 kali mencuba  fail rasanya, blm dpt kepuasan hati. Mula2 buat nk lipat jd pecah.

alahaiii ambikk.  nmpk depa buat senang lipat tu dan yg kedua ni pula ok sikit cuma melekat. Rajin lg kita buat lg insyaallah 

he heeee.

nak buat lg ni selagi blm dpt yg cantik cam depa buat kat tik tok ha haaaaa

tapi rasa kek sedapp, lembut dan sedapp kt si kakak.

kek span dan. inti coklat.






11 comments:

  1. wah...kalau linda memang tak jadi kek2 nie..bantat je semuanya...hahaha

    ReplyDelete
  2. sedap pula nampak yang ciknur buat ni...saya belum teringin nak beli lagi yang viral tu

    ReplyDelete
  3. Ish, ni mesti sedap makan sambil mengopi

    ReplyDelete
  4. Wah 👏🏽
    Nampak menjadi dan sedap tu ciknur.

    ReplyDelete
  5. Tak pernah lagi cuba kek tapak kuda.. Viral sini sana..

    ReplyDelete
  6. Jadi nampaknya tu. Sedapnya terliur tengok.

    ReplyDelete
  7. sedap sangat nampak :D.. bila rajin semuanya menjadi kan :D.. tp kalau ldy buat, mungkin x menjadik :((

    ReplyDelete
  8. ahah! ini pun dah duduk dlm To Do List menu.. nak kena try jugak nanti hhe

    ReplyDelete
  9. takpe. org putih kata practice make perfect gitu...

    ReplyDelete
  10. Kadang nak dapat yang terbaik tu kena mencuba sampai berkali-kali kan....nampak pun menyelerakan cicah teh o panas.

    ReplyDelete
  11. wah nampak cantik kejadiannya . mesti sedap ni

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

 Assalamualaikum salam 15 Ramadan. Alhamdulillah "Wajib hukumnya bg org yg sedang berpuasa utk meninggalkan ghibah(membicarakan keburuk...