Wednesday, October 5

Agent kek mamasab Bakery

Assalamualaikum semua🥰

utk makluman ciknur adalah agent produk Mamasab bakery.  Mesti penah dengar dan tahu kan. Produk mamasab mcm2 ada. Bukan shj kek kek, cookies tp.bykkk lg produk dia skrg 

Daging perap dgn sos yg sedapp pun pemess.ni. Mudah nak masak utk.mkn2 family

kek coklat,dgn krim coklat yg tebal, kek coklat cheese, kek redvelvet, pandan kek, brownies. sgala jenis kek ada tau. 

Surprise delivery utk yg tersayang, sahabat ,adikberadik yg jauh atau dwkat semua boleh.

Surprise Delivery Bouquet Dan wording pun ada.. cantik kan diorang buat...

Boleh order untuk sebarang majlis atau party 🥳

seluruh Malaysia ada hub cawangan.



Cookies promo skrg ni tart nenas dan cornflake. Dua ni cuma Rm72.🥰







 mcm2 promo.ada🥰 harga yg murah dan mahal. Boleh buat pilihan.

Boleh je wassap.ciknur ye

0162323457 -Cik Nur


10 comments:

  1. Luaskan portfolio Puan Saranur dengan jadi ejen pula.

    ReplyDelete
  2. tahniah! selamat maju jaya...produk mamasab mmg best!

    ReplyDelete
  3. insyaallah...kalau teringin nanti kita order ye kak

    ReplyDelete
  4. wah jadi agent mamasab pulak kak... moga terus sukses kak

    ReplyDelete
  5. Agak terkenal juga produk ni..

    ReplyDelete
  6. Kat sini ada outlet...tapi SA jarang beli...baru ni ada kawan bagi rasa..SA makan sikit je buat rasa sebab tengah cut sugar kan

    ReplyDelete
  7. Moga berjaya CikNur. InsyaAllah mudah jual sebab Mamasab dah terkenal.

    ReplyDelete
  8. Tahniah Ciknur, semoga maju jaya :)

    ReplyDelete
  9. Macam-macam produk Mamasab ni... moga berjaya Cik Nur!

    ReplyDelete
  10. kenal Mamasab ni..femes dah sekarang ni & produk dia pun dah pelbagai...good luck Cik Nur...

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

  Alhamdulillah bersekang mata jga siapkan tempahan apam coklat cheese 4 box ni❤️🥰 dan apam pisang utk majlis mengaji.  guna acuan seri ayu...