Sunday, 7 February 2021

GIVEAWAY SIINURUL 24JAN-20 FEB

ASSALAMUALAIKUM

Selamat berhari minggu,

Santai2 dirumah sambil belek2 pokok2 di halaman ๐Ÿ˜

sebenarnya Lama sis tak join GA  ni,  
Tak terlewat lg kot utk join he hee

Adik manis yg rajin juga komen di blog suam2 sis ni.
tqqqq adik

 GA ni ada dua hadiah disediakan utk  dua orang pemenang bertuah berupa wang tunai RM50. 
Yang best lagi tu semua peserta akan dimasukkan ke dalam blog list beliau .
 Dapat sokong sesama blogger , jika dapat masuk bloglist blogger famous mcm Nurul ni. Siapa tak nak, kan?
Ajom kita join sama2 

manatahu ada rezeki, INSYAALLAH


14 comments:

NA said...

Wah julung-julung kali sertai.
Semoga menang RM50. Amin.

Syaz Rahim said...

goodluck kak!

norhidana said...

moga dapat menang kak... mana tau rezeki

sHaRiNa (opzzpinky.com) said...

Done follow awak sekali masukkan dlm bloglist

Dr segment yg sama
https://www.opzzpinky.com/2021/02/giveaway-sii-nurul.html

Gud luck

Shida Radzuan said...

Good Luck! shida join juga :)
done follow blog #316

Nadzirah Salahuddin said...

follow dari segmen yg sama. salam kenal ๐Ÿ˜Š

Sii Nurul (Nurulatika) said...

Terima kasih sudi join ^^
Selamat bersegmen & all the best!

EkaTikah said...

hi. singgah drp giveaway yg sama. hehe

Alien Oren said...

jalan menyinggah dari segmen yang sama. good luck!

Cuya said...

Hai,jemput join Giveaway Cuya :)

https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/02/giveaway-vektor-20-by-cuya.html

iameunicegm said...

*knock knock*

Dropping by to say hi :)
All the best!

Visiting from https://sleekandpump.blogspot.com/

Cik Ash said...

good luck datang dari GA sama

Sii Nurul (Nurulatika) said...

Tahniah kerana tercalon sebagai pemenang ^^
https://www.siinurul.com/2021/02/tahniah-kepada-pemenang-giveaway-sii.html

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Dtg follow sini

  alhamdulillah jalan2 blog hari ni tiba2 ternampak posting salah seorg peserta yg terpilih syukur alhamdulillah๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ tqqq adik Nurul tak s...