Monday, 22 February 2021

drama ANGKARA CINTA


 

terjebakkk sudah dgn  drama2 yg 

berepisod   banyak2 ni he he

 mcmana laa  boleh terjebakkk

 dgn  Angkara cinta ni kan😊😊

selain drama 7 hari mencintaimu yg ada feberet 

aktor  si Shukri Yahya tu

setiap isnin-jumaat jam 6 petang kat  astro prima,

 sementara menunggu budak2 ni balik kita duk

 la dpn tv tgkkk

walau kadang2 tak sempat juga tapi ulang tgk tgk

 kat on demand time free.  skrg ni kann mudahh je

 tak perlu tergesa2 ngadap tv waktu buzy

jam 11 pg pun ada ulangan tapi time ni memang

 tak boleh layan le  sbnya 

ada kelas mengaji anak2 4 tahun 

tertarik  masa mula2 tertengokk  jalan ceritanya 

dan nampak pulak si hero baru yg maniss ni ha haa

si hunhaqem, heroinya pun cantikkk Wanna Ali

3 comments:

NA said...

Selamat mengikuti drama bersiri.
Saya tidak terjebak sangat.

shima jelani said...

samalah jarang ikut time siaran drama2 kat tv. kalau terasa nak tengok, cari kat channel online lain. boleh layan bila time free :)

Azhafizah MN said...

Tak tengok cerita ni. panjang betul episod dia. ada extend episod lagi tu.

  alhamdulillah jalan2 blog hari ni tiba2 ternampak posting salah seorg peserta yg terpilih syukur alhamdulillah😍😍😍 tqqq adik Nurul tak s...