Thursday, 19 December 2013

mini RU x-smrp


assalamualaikum

nak update cerita awal disember baru2 ni
Pertemuan semula dgn kawan2 satu sekolah menengah dulu he hee 
form 1 sampai form 5 tp kita kat smrp ni sampai form 3 je pastu ke sekolah lain sampai form 6.siapa sangka kan setelah begitu lama terpisah masing2 membawa haluan tp 2013 ni kami berpeluang bertemu kembali, ada yg ingat ada yg lupa. ya la rupa ada yg tak sama dulu cute2 comey skrg he hee tgklah rupanya dah beranak-pinak ni, dulu slim skrg jumpa dah tembam, yg dulu tembam skrg turun slim pun ada, 
dgn adanya fb dan wassap maka berpeluang bersua lg.
walaupun taklah ramai tp cukup bermakna pertemuan kali ini.





pertemuan kami kali ni disertai majlis perkahwinan salah seorang rakan sebaya jg, tercicir sorang ni lambat kawen he hee
apalgi siaplah dia kena nyakat habis-habisan.











lepas kenduri kami bertolak ke taiping pula Villa sentosa, kat situ berbbq sambil berbual panjang,
maklumlah lama betul x jumpa ni
yg pasti pertemuan semula setelah sekian lama x jumpa
meninggalkan kenangan paling manis









hero-hero yg bertanggungjawab mengatur pertemuan kali ini.

8 comments:

zila norazila said...

bestnye..sambil bercuti jgk la kan ..mesti meriah nie

asyifa mustaffa said...

Seronok la jmpa kwan2 lama...makan2 sambil berchit chat plk...best2...:-)

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

fazianbatrisyia said...

esok ada gak prog cam ni...tp sy tak dpt join...buat kat PD.
mesti seronok jumpa kengkawan lama

sudipVSsenduk said...

kalau masa belajar dulu memasing pegang buku, sekarang dah sibuk pegang anak pulak.. sweet kan :)

Bbwana adienia said...

salam kak..

seronoknya kan dapat jumpa dan berkumpul dengan kawan-kawan satu sekolah dulu..mesti macam2 cerita yang mau dibualkan..sehari semalam pun belum tau lagi habis cerita tu..heheh..

Sue @ Nenie said...

Salam Mama Sara..wahhhhhh...seronok tul bila dapat berjumpa macam ni yaaaa....pasti banyak nostalgia-nostalgia yang kembali di imbas dan diceritakan....

Tina Othman said...

Bestnya reunion

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...