iklan

Saturday, 27 April 2013

tutti fruity

 assalamualaikum

Selamat pagi, dah breakfast he heeee mestilah sudah kan
wokey x nak cerita panjang2 sb masa itu emas , hari sabtu yg cerah pagi ni. Lepas antar si kecik ni g sekolah td sempat singgah pekena roti canai. Hari ni sekolah ganti la pulak.
Sebelum keluar kempen pilihanraya he heee masuk entry dulu.

Layan eskrim yogurt ni memang sedaplah, cerita lama sudah ni
kat wangsa Maju berhadapan dgn Wangsa Walk.



sempat posink he heee kebetulan malam tu tak ramai org pun
ok stop disini dulu

jom menjalankan tugas...

15 comments:

  1. Salam mama saranur....amboi kuat berkempen ye.heheh pepagi tgk tutti fruity Ni rasa cool je

    ReplyDelete
  2. amboi kak..pagi2 sudah ber tuti fruti gitu....:)

    ReplyDelete
  3. perghhh...ber'tutti fruity' la plk...

    ReplyDelete
  4. sesekali boleh la layan..tiap2 hari mau muflis hehe..
    salam kenal utk tuan rumah

    ReplyDelete
  5. hakkkakk... nak jugakkk...
    tak pernah test makan lagi TF ni...

    ReplyDelete
  6. Acabei de conhecer o seu blog e achei maravilhoso. Me visite:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
    Siga-me e pegue o meu selinho!!!

    Obrigada.

    Beijos Marie.

    ReplyDelete
  7. kami pun suka pi wangsawalk sbb tak sesak ..

    ReplyDelete
  8. Semangat cintakan negara.... kempen jangan tak kempen Mama Sara Nur.

    ReplyDelete
  9. sekali sekala makan sedap juga....sebab cepat betul jadi jemu pula he heee....

    ReplyDelete
  10. amboi berkempen gitu.. tahniah atas semangat nuri...
    dah lama tak makan bendani...

    ReplyDelete
  11. ucu smpi skrg x penah lg suap t/frutty ni....kesian kan jd terjakunlah pulak..
    selamat berkempen ye nurin....cer panjangkn leher tu kot2 ucu pun ada kt celah2 org ramai tu...

    ReplyDelete
  12. biasanya kita lalu je kat Tutty Fruity kak..tp ada gak hati tringin nak singgah 1 hari nti...

    ReplyDelete
  13. zila dah lama x mkn..ank mmg suka nie:)

    ReplyDelete

kata-kata manis