Saturday, 27 April 2013

tutti fruity

 assalamualaikum

Selamat pagi, dah breakfast he heeee mestilah sudah kan
wokey x nak cerita panjang2 sb masa itu emas , hari sabtu yg cerah pagi ni. Lepas antar si kecik ni g sekolah td sempat singgah pekena roti canai. Hari ni sekolah ganti la pulak.
Sebelum keluar kempen pilihanraya he heee masuk entry dulu.

Layan eskrim yogurt ni memang sedaplah, cerita lama sudah ni
kat wangsa Maju berhadapan dgn Wangsa Walk.



sempat posink he heee kebetulan malam tu tak ramai org pun
ok stop disini dulu

jom menjalankan tugas...

15 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Acik atie pon nak ikottttt... :D

rostina76 said...

Salam mama saranur....amboi kuat berkempen ye.heheh pepagi tgk tutti fruity Ni rasa cool je

Asyifa Mustaffa said...

amboi kak..pagi2 sudah ber tuti fruti gitu....:)

adda syuhada said...

perghhh...ber'tutti fruity' la plk...

❤Kamsiah❤ said...

sesekali boleh la layan..tiap2 hari mau muflis hehe..
salam kenal utk tuan rumah

JaSSNaNi said...

hakkkakk... nak jugakkk...
tak pernah test makan lagi TF ni...

rahel said...

Nak join la...boleh?

Algodão Tão Doce said...

Acabei de conhecer o seu blog e achei maravilhoso. Me visite:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
Siga-me e pegue o meu selinho!!!

Obrigada.

Beijos Marie.

mala said...

kami pun suka pi wangsawalk sbb tak sesak ..

Amie said...

Semangat cintakan negara.... kempen jangan tak kempen Mama Sara Nur.

yan's cottage said...

sekali sekala makan sedap juga....sebab cepat betul jadi jemu pula he heee....

Cho Zila said...

amboi berkempen gitu.. tahniah atas semangat nuri...
dah lama tak makan bendani...

Ucu Faridah said...

ucu smpi skrg x penah lg suap t/frutty ni....kesian kan jd terjakunlah pulak..
selamat berkempen ye nurin....cer panjangkn leher tu kot2 ucu pun ada kt celah2 org ramai tu...

Rohah said...

biasanya kita lalu je kat Tutty Fruity kak..tp ada gak hati tringin nak singgah 1 hari nti...

zila norazila said...

zila dah lama x mkn..ank mmg suka nie:)

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...