Monday, December 4

makan2 Birthday kak na kat Golek golek suasana kampung


Makan2 di Golek golek suasana kampung. namanya.
tak. jauhh kat Gombak je.
atas bukit, tak perasan. pun tmpat ni.
sampai tersesat la. he hee biasa la kan terlajak tu pusing jauhh

Sil. ciknur., belanja sempena. beday ank tunggalnya Nina.
alhamdulillah
menu2 kampung memang sedapp
daging salai lemak, ikan siakap, kailan, udang, kerang, telur dadar
udang masak lemak.

kenyangg. 
Ramai jga malm tu. 
Siap ada band, kita request dia dtg nyanyi wish bedayyy kak na.


menu2 yg sil order. ktorg sampai dah siap sedia nak sejuk dah pun he hee sb tzrsesat jalan adoiii
pusingnya sampai ke Genting sempah nun. 
 

depa ni cousin yg sgt rapat @ kakak adik dan. kak na.. membesar sama2


tak byk gambar. ciknur ambik.
malam. kan, kalu siang memangg byk. snap. 
tp. sgt cantik bila. google  tmpt ni.
boleh google 'golek. golek. suasana.kg.


 tempat mkn kami. ala ala suasna kg dulu2. 

7 comments:

  1. bestnya ciknur dapat menu tengahari makan untuk dinner..

    ReplyDelete
  2. jauh u-turn...Alhamdulillah, makanan sedap2 semuanya..

    ReplyDelete
  3. Kami yg dok Gombak ni pun belum pernah try Ciknur 😅
    Jauh benar sampai ke Genting Sempah pergi u-turn tu... Mujur makanan sedap, berbaloi sesat hehe

    ReplyDelete
  4. Selalu lalu tapi tak penah singgah sbb kena naik bukit.. hehe

    ReplyDelete
  5. mmg slalu tgk dr mrr2 bila blk gombak tp blum sempat try lg...restorannya atas bukit nk naik curam juga...jauh ciknur sesat tu...restoran ni ownernya penulis novel ahadiat akashah...

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

assalamualaikum selamat ptg❤️  penangan Bila cabut gigi dan kena mkn mknan lembut2 serta sejuk he hee maka terhasil lah puding jagung ni. ta...