Tuesday, May 30

Lunch di Nan & co PJ


slmt ptg semua😍ciknur masih kat Kl tau hehee tak pi holiday kemana mana pun.
Cuti sekolah je.  gambar entry sblm ni  gambar atas jalan raya kan 😁😁
nak balik kg tp. 50/50
cik abe cam malas nk drive, sebenarnya risau la tu nk tinggal anak2 kesayangan dia @anak2 bulus yg manja2 tu

ceritaa terkini terus kita update entry ha haaa
Tghari td anak buah cik nur call ajak join   lunch. kebetulan mak dia dtg kl. so cik nur onz je la he hee.  tgh free lg pun.  Masuk Kl ambik adik yg keja Dbkl dulu. 
Ingat dekat2 je rupanya jauhh dibawanya kita nak lunch
sampi ke PJ nun. Dah kelaparan. Nama tmpt mkn ni Nan & co. Viral jga ktnya. Adik ciknur ambik kat IG la tu. 
western food. Gerai  tpi jalan je.
Nampak gerai biasa biasaa
tapi menunya best dan sedapp. 


tiga2 makan lamb dan chicken chop.
digabungkan dgn spaggety oglio, fries dan isi jagung. 
kuahnya memang  sedappp lain. sikit.
mcm2. lg ada, spaggety cabonara dia jga nmpak sedapp.
Sampai dah jam 1 lebih, ramai jga org. meja penuhh.
ada rezeki kami dptlah duduk semeja berlima. makan sambil berborak


senarai menu dan harga ciknur ambik kat IG. 

 

7 comments:

  1. Nampak sedap tu..
    Nasib baik dapat tempat makan kan klau tak mesti penuh..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah nampak sedap. Berbaloi la sampai ke PJ nun...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..nampak sedap tu

    ReplyDelete
  4. menarik,dana kalau menu western gini memang suka betul

    ReplyDelete
  5. ada nampak dlm tik tok...sedap2 masakannya...venue pun nmpk redup..

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

assalamualaikum salam.jumaat♥️ musim durian  sudah tiba. skrg sana sini bau semerbak. kiri kanan dpn belakang jiran2 bau durian. hari2 longo...