Wednesday, September 28

penantian 2 tahun berakhir



 

12 comments:

  1. ini lah nanas yaang akak cerita kan tu ek... akhirnya ye kak, nanas tu dana tanam masa pkp tahun 2020 tak silap hahahah

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..dah membuahkan hasil..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah tak lama lagi boleh la menikmati hasilnya :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah dpt makan hasilnya

    ReplyDelete
  5. Geram tengok jantung pisang tu... mesti happy kan Cik Nur setelah sekian lama menunggu, hasil dah ada di depan mata :)

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

  Alhamdulillah bersekang mata jga siapkan tempahan apam coklat cheese 4 box ni❤️🥰 dan apam pisang utk majlis mengaji.  guna acuan seri ayu...