Wednesday, September 21

kenduri kawen. Geng fotopages


17 september 2022.
Alhamdulillah dpt jemputan kawan lama sorang ni.
sbln awal dia wassap jemput suh dtg.

kita simpan gambar2 kenangan yg sempat diambik
Majlis  kenduri kawen 
anak sulong Norahnani Ismail @ geng fotopages. kenal dia Sblm ada blog ni. Iaitu masa ada fotopages. Masa tu ciknur jd surirumah jap jga ank bungsu. bila Masa terluang tu mula menulis update cerita cerita anak2, cuti cuti Malaysia, bila masak update resepi.
Dari situ dpt kenalan kenalan .
kwan di alam.maya saling menghulur salam perkenalan dan memberi komen .

Happy masa tu bila masak , try resepi2 pastu ambik gambar he hee

Beralih  bila ada facebook pula. Lg senang tgk. Bestnya bila bersua muka
dari alam.maya atur pertemuan pula.
Tambah rapat ikatan persahabatan tu. 
Ingat lg dulu raya konvoi ke Klang sana.
Ni setelah lama.x bersua. 
ciknur pun x aktif kat Fb 🤭 kat IG kadang2 dan suka di Blog ni lg utk update cerita2.
Dgn nani ni pun  last sblm pkp ada juga jumpa kat MM. Kebetulan dia dtg sini so roger2 la utk jumpa






Nurul.Fauzana ni pun kenal dari fotopages jga. Pastu sambung Ke Fb



inilah Nani, yg bestnya kami sama2 satu daerah dan Negeri.   Taiping Perak.😁✌️
dah bermenantu la dia.
Tumpanggg gembira
 

5 comments:

  1. Rindunya zaman fotopages!! Sayang btul gambr2 kat situ

    ReplyDelete
  2. dulu ada FP juga... wujud lagi ke account disitu atau dah berkubur?

    ReplyDelete
  3. Bagus silaturrahmi tidak terputus dari alam maya ke realiti.

    ReplyDelete
  4. Seronok bila dapat jumpa kawan yang kita kenal kat social media kan. Baru tau Cik Nor orang Taiping.. satu kampung kita..

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

Assalamualaikum semua🥰 utk makluman ciknur adalah agent produk Mamasab bakery.  Mesti penah dengar dan tahu kan. Produk mamasab mcm2 ada. B...