iklan

Monday, 21 July 2014

coklat chips redvelvet


 ASSALAMUALAIKUM


selamat bepuasa buat semua teman2...
Alhamdulillah baru hari dpt wat entry 
dahpun masuk minggu akhir bulan ramadhan , minggu akhir utk kita berpuasa 
pantasnya kan masa belalu ...hampir sebulan tp mcm baru semalam
macam terkeja-kejar masa rasanya. macam2 nak buat tp blm terbuat. pagi petang ke malam tak berenti agenda
tp alhamdulillah yg penting azam nak solat terawih  kat masjid tahun ini. aamin

suatu perasaan yg tak dpt diceritakan tiapkali melangkah.... terkenang waktu dulu2 jln kaki dgn mak,arwah toklong ke masjid. Sayu ingatkan  arwah yg tak penah tinggalkan solat terawih. Sangat2 rinduuu saat dulu2...suasana bulan Ramadhan yg jauh berbeza dgn kini
Al fatihah.......buat arwah toklong 

Nak raya....dekat dah kan tp emmm sebenarnya semangat raya x adapun. 
tak macam dulu,bila ayah tak sehat ni suasana tak mcm dulu
cumanya fikirkan anak2 je


nak buat biskut2 pun tak semangat, buat utk tempahan sikit2
semperit. tart bunga dan mazola dah keletihan
utk umah sendiri entahlah nak buat apa taktau ni
bila buka fb nmpak kawan post biskut ni jadi bekenan
emm jomlah try dari tak ada kan
pada yg try blh ke blog kak Azlita


jom layan



5 comments:

  1. Kita ni mkn tambah umur da x heran lg. tp layan anak2 je. semoga sihat ayah akak.

    ReplyDelete
  2. Sy buat pun ikut kehendak anak2 kak...klau ikut hati...apa yg ada je la...ada pun x pe...x ada pun x pe ....hihi...

    ReplyDelete
  3. assalam mamasara, mmg sedih teringatkan arwah yg telah tiada, sama jugak dgn akak dua2 pun dah tkde, hanya anak2 yg dok sibuk nak buat kueh itu ini, terpksa jugak happy kan anak2 kan walaupun hati sendiri sedikit berduka..

    ReplyDelete
  4. selmat hari raya... maaf zahir batin..
    amboi cuti lagikerni.. sunyijer.. nasib dah tengok gambar2 raya kat fb...

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya maaf zahir...

    ReplyDelete

kata-kata manis