Saturday, 1 March 2014

cupkek coklat berkrim


assalamualaikum

apakhabar semua
selamat berhari minggu. 
panasnya hari ni kan, terasa bahangnya . Pagi tadi sessi royongroyong kat taska. Habis jam 1 tengahari balik  rumah
apalagi mandi baru terasa nyaman he hee



tak sempat nak wat entry , rasanya febuari ni paling sikit update kot kan. dan malas sama tu bab nak masukkan gambar kat lappy.
kebetulan kebelakangan ini masa jg tak mengizinkan.
tpyg pastinya bab masak2 masih diutamakan.
minggu ni alhamdulillah rezeki cupkek dan tart cheese.
budak2 sekolah hari2 wat permintaan cupkek

dan yg bawah ni pula buat utk kak ida utk dibawa ke rumah kawannya. Cupkek coklat letak krim ala2 flower.
tak lah cantik tp bolehlah kan.
sebagai buahtangan katanya.
resepi cupkek dah banyak kali wat entry
dan kita masih setia dgn resepi ni. mudah dan cepat
yg lebih suka rasanya sedap,moist .
ok tak leh celoteh panjang2 nak kena out ke pasar beli barang2 dapur utk taska pula

ok jumpa lagi



5 comments:

Bicara Kak Noor said...

salam Mamasara, lama kak noor tk jenjalan ke sini, wangi cupcake munga2 tu kot terus terliur lah...

Suzana Ibrahim said...

wau nampak cantik dan comel ni,anak-anak tentu suka .

fazianbatrisyia said...

ada jugak hasil. kalau sy entah apa agaknya

Adilah Manaf Celik Vitamin said...
This comment has been removed by the author.
Adilah Manaf Celik Vitamin said...

Nampak comel je cupcake tu.

Maksimumkan Peluang Anda Untuk Hamil.

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...