iklan

Sunday, 9 June 2013

water world ICT Syah Alam

ASSALAMUALAIKUM

 sessi menyejukkan badan, bersama anak2 dan ank2 SIL
kat water world ICT Shah Alam

 suker seharian main air sepuasnya sampai dah nk tutup baru pakat naik heeehe
 Kalau kumpul budak2 ni memang kecoh....mcm2 peragai
 anak dara sorang ni tak ada geng yg sebaya umur he heee so bila kakak2 abang2 main tempat tinggi kenalah main sorang2 je
layan diri, mama tukang snap dari jauh




Lepas tu sessi makan2 he hee lapo masing2. singgah makan dulu
adik dgn pilihannya nasi lemak ayam goreng dan air epal

14 comments:

  1. Seronoknya.....anak2 mmng suka main air....

    ReplyDelete
  2. salam kak..

    bestnya main air kan..teruja tengok..lagipun pagi tadi ada nampak water world ICT Shah Alam ni dalam tv3 dalam rancangan Sarapan..pengacaranya main air di sana..memang seronok tengok.

    ReplyDelete
  3. hepi je main air anak2 ye mamasara..syok berendam panas gini kan..

    ReplyDelete
  4. Blm lagi ke sana..gi masa xda water w tu dulu..mesti meriah kan..budak2 mmg sukasuki..

    ReplyDelete
  5. ajernya seronok..budak2 kalo dpt air..hehehe..kali ni cuti takde bwk main air..depa main air kolah kt kampung aje..muahahaha

    ReplyDelete
  6. Sukanya main air... nampak bersih je airnya... wooo dah penat main air perut mesti lapar!

    ReplyDelete
  7. tak penah gi sini lagi.. tak mainker yang permainan cam trompettu...
    syiioookkk anak2 main airkan.. kita lak yang tak laratkan...

    ReplyDelete
  8. wow...mmg seronok bawa anak2 mandi kolam kan ;)

    ReplyDelete
  9. xtvt ni mmg anak2lah yg paling seronok kan..

    ReplyDelete
  10. Xtvt yg paling best...mandi manda.....nampak tempatpun menarik...puas main air.

    ReplyDelete
  11. Wahhh.. tak pernah pergi ICT lagi. Best juga swimming pool dia yer.. Kena pergi juga satu hari nanti ni..

    ReplyDelete
  12. nice pic.tak penah gi mandi kt icity tu lg

    ReplyDelete
  13. Lama dah tk pi Taman tema...
    Nasi ayam tu habis ke adik sorang2

    ReplyDelete

kata-kata manis