Wednesday, 12 June 2013

selamat hari lahir to me & anniversary to mak ayah


Hari nii 12 june, tarihk bersejarah buat mak dan ayah saat2 sah bergelar suamiisteri .....hidup berumahtangga .Hari  ini genap 52 tahun sudah
dan tarihk ini jg turut jadi bersejarah sb ianya jg tarihk kelahiran aku puteri ke 5  mereka heheee dpt la  kongsi kek sama2 kan
masa mak kawin umurnya baru 15 tahun dan ayah pula 21 tahun
eeiii muda sangat kan.
Perkahwinan yg di atur oleh org tua (atok) mereka.
jodoh org dulu2 ,memang di atur
alhamdulillah  kekal ke anak cucu2 dan cicit2.
anak2 lapan org, cucu 23 dan cicit pula kini lapan org

mak seorang yg sangat2 sabar, dan pak pula seorg yg sgt2 garang
mungkin itu sb berkekalan....Aminn





29 comments:

Mori Said said...

Happy besday buat mama saranur... hehehe.. semuga di berikan kesihatan yang baik selalu dan bahagia disamping keluarga... dan juga happy anniversary to your parents....

Cho Zila said...

happy birthday... Nampak kat facebook lupa lak nak wish..
kiranya 2 in 1 lerkan... senang nak ingatkan... akak tak taupun tarikh perkahwinan mak ngan bapak akak...

LiNa_Pg said...

Hepi besday...semoga panjang umur, murah rezeki n bahagia selalu hendaknya..

fazianbatrisyia said...

Selamat hari lahir & anniversary mak & pak akak. Best la sama tarikh. Karektor tu lebih kurang sama parents sy...mak penyabar, lembut, penyayang...bapak sy garang tegas & penyayang. bil adik beradik sama la kita. cucu mak sy 26, cicit lom ada. Untungnya akak masih ada mak ayah....selamat berbakti kepada keduanya.

Amie said...

Selamat ulang tahun untuk semuanya... moga sentiasa ceria. Oooo... samalah tu... bonda saya sangat2 penyabar.... ayahanda saya sangat2 garang!

Sury Abil said...

Selamat ulangtahun tuk mamasara n makayah nya.semoga berbahagia selalu n ceria.

munna said...

SELAMAT HARI LAHIR BUAT AKAK DAN HAPPY ANNIVERSARY BUAT PARENTS AKAK....

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Sanah helwah Sara dan selamat ulang tahun perkahwian buat mak ayah sarah... semoga di kurniakan kerahmatan untuk semua. Aminnn

inazamri said...

selamat hari lahir utk tuan blog dan hepi anniversary buat ibubapa nya ye.semoga kekal hingga ke syurga

Umie Jazz said...

Selamat hari lahir dan sentiasa berada dibwh rahmat Allah selalu...

JunAina said...

Selamat menyambut ulangtahun kelahiran dan selamat menyambut ulangtahun perkahwinan buat kedua ibubapa. Alhamdulillah...

MulutPayau said...

Selamat hari lahir utk saranur dan selamat ulangtahun perkahwinan utk mak dan ayah....

yan's cottage said...

selamat ulang tahun untuk mak&ayah Sara...juga selamat hari lahir untuk Sara moga berbahagia selalu....

zila norazila said...

happy bthday utk mama ..dan hppy anvsry utk ayah dan bonda..moga sentisa bahagia..aminn

zulaikha megat said...

selamat hari lahir untuk nuri dan selamat ulangtahun perkahwinan buat ibu dan ayah nuri...

Mamasya said...

happy bday buat mamasaranur. moga sentiasa dilindungi Allah dg kesejahteraan dan kebahgiaan.
juga slmt ulangtahun buat ibu & ayah...moga sihat sejahtera bersama anak cucu tersayang.

Acik Erna said...

happy birthday..semoga bahagia selamanya..slamat ulang tahun perkahwenan juga buat ibuayah MSN

Nadz Nazharzan said...

Happy belated birthday mama sara nur.. Semoga terus sihat sejahtera dan dipanjangkan usia ye.. Wahhh...mudanya mak mamasaranur kahwin.. Umur 15 tahun...

rahel said...

Selamat hari lahir Mama Sara Nur....semoga sentiasa sihat dan bahagia disamping keluarga terchinta....

Ucu Faridah said...

salam nurin...rindu kt awak tau...
seronokkan tengok mak ayah sambut anniversary masih lagi kuat kebahagian mereka n didepan mata kita...

happy belated bithday nurin..

hainom OKje said...

Hepy Bezday dan hepy Anniversary untuk Sara dan parent...moga beroleh keberkatan hendaknya!

Suzana Ibrahim said...

selamat hari lahir semoga bahagia hingga hujung nyawa!

Yana Shaiful said...

epy befday utk Mama Sara Nur & epy anniversary utk mak ayah...bestnya dpt kongsi tarikh yg sama ^^

aTieYusof Family said...

Selamat Hari Lahir buat Kakak..& selamat menyambut ulang tahun perkhawinan buat mak ayah.. best nya sambut tarikh yg sama:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam mamasaranur....HAPPY BIRTHDAY & HAPPY ANNIVERSARY tuk kedua ibubapa yer.Semoga sentiasa sihat & terus berbahgia melayari rumahtangga.Aamiin

ummiaisyah said...

hppy blated bday..akak nuri!!..bestnya bole potong kek dabel!

zana fahmi said...

happy birthday utk gegirl yg dah beranak pinak..hehe...dan selamat menyambut ulangtahun perkahwinan utk kedua ibu dan ayah mama.

aTieYusof Family said...

singgah isnin:)

Rohah said...

Happy birtday kak..semoga diberkati Allah..sory lmbat sampai sini...

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...