Monday, 11 February 2013

balik kampungggggg


Assalamualaikum
 mood balik kampung skrag ni so kita letak entry dan gambar2 masa kat kampunglah he he 

mengimbas kenangan2  waktu zaman kanak2 sekarang giliran anak2 pula walaupun taklah seperti zaman dulu2 heeeeehe tp basikal ni penuh dgn nostalgia ....saat belajar kat jalan raya ni pastu jatuh berulang kali tanpa kenal erti kecewa. Penrnah sekali jatuh dalam parit tepi jalan tu huwaaaaa parut pun masih ada di lutut. akhirnya inilah transport utama nak kemana2 round kampung atau ke kedai runcit beli jajan kegemaran tu...banyak kenangan manis yg tetap terpahat dlm ingatan kan. 

ok doakan perjalanan kami selamat ke destinasi dgn selamat ye

13 comments:

Mamasya said...

Slmt bercuti dan slmt pulang kg buat mamasaranur sekeluarga....moga slmt pergi dan balik. pasti seronok di kg....anak2 lagilah seronokkan dpt main basikal....ada kolam ikan lagi..jumpa atok nenek.

zulaikha megat said...

selamat balik kampung..jdi ker nak jumpa kat kamunting?

Totie@Tomy said...

saya pun simpan banyak kenangan tentang basikal..pernah dilanggar masa nak pi sekolah...last sekali abah tak bagi saya naik basikal takot jadi apa2 kat saya...saya ni cuai orangnya...

Hafizah Mohamad said...

syoknya kak dpt balik kg....byknya ikan tu...=)

may agumo said...

seronoknya akak balik kampung.. enjoy your holiday ya kak..

Acik Erna said...

insyaallah semoga selamat perjalanan balik kampung

rahel said...

Memang seronok kalau bali, kampong...suasana kat rumah mesti riuh sangat...

Shiela said...

sukanyaaa suasana kampung..

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

salam nuri...
masih di kampong ke? akak dah balik ke PJ semula... walaupun sek keb masih bercuti tp sek agama dah mula sekolah... terpaksalah akak kerja juga.. tp en. hubby masih bercuti.. dptlah dia temankan kakak dini pulang semula ke asrama dengan bas.. hehe.. yelah kereta akak nak guna utk hantar haziq ke sekolah & ke pejabat.. takperlah kan dia berdua senang nak naik bas.. kalau ramai2 memang payah la...

nazeef nazeem said...

salam kenal...cuti panjang seronok balik kg kann..follow me back ya..

Hayati said...

hi sume, salam perkenalan,

bestnye balik kg....

jom ke blog saya juga..

http://yatdhamid.blogspot.com/

Rohah said...

seronok kan dapat balik kg...terubat kerinduan pada sebuah kenangan masa kecik2 dulu..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

waaa.. bestnyer kg awak..
ikan talapia bela tu erk?
comel kitty.. anak saya suke sgt anak kucen!

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...