Tuesday, 3 July 2012

kek rainbow yg tak pakai baju



assalamualaikum semua

taraaaaaaaaaa kek raibow impian sudah keluar tp malu la he he post gambar kek tanpa baju ni. 
tak sabau2 nk posink kan. dahlah comot-comot tu
kes tak cukup krim he he kena ke kedai cari krimwell dulu la pulak.
kek rainbow ni terhasil ada bersebab tau he he ....ceritanya bila tinggal telur putih dlm mangkuk , telur kuningnya sudah kena adun utk sapu biskut mazola dan jg wat krim kastad tart fruit. Itulah maka terhasilnya kek rainbow ni...

tak nk citer panjang2 ye sb hati tengah berduka, tp cuba ceriakan dgn kek warna warni ni.
nanti post lg gambar yg siap make-up ok.
resepi boleh rujuk  disini ye blog JUICY CAFE

TERIMA KASIH ...jumpa lggggiiii

9 comments:

Asyifa Mustaffa said...

ala2 siannya dia x pakai baju...malu dia tu...hehe...

Norzie hany said...

rajinnya buat kek rainbow.

Mamasya said...

Salam mamasaraNur. laaa tak sempat pakai baju dah posing ni....hi..hi...tak pa nanti dah pakai baju...make up cantik2....posing byk2 lagi ya...

Shahriah Abdullah Novelis said...

Tak make-up pun dah menyelerakan dah tu.. okay tunggu dah make-up nanti hehee

ellynadyra said...

seksi okay kek ni tak pakai baju hehehhehe salam kenal

Afasz said...

wahhh cantik n menceriakan je..

la tahzan,

salam singgah n follow sini

afasz.blogspot.com

Cho Zila said...

gitu tajuknyer... seksikan... yang penting amat kalerpul... suka...

zila norazila said...

alahaii rajinyaaa..aritu zila plan nk buat..tp kemalasan melanda.he heh:)

rostina76 said...

eeei, malu le tak pakai baju....tapi xpe xpakai baju sbb badan dah cun melecun tu. menggiurkan!!!

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...