Monday, June 17

Makan roti canai sarang burung di kedai viral


assalamualaikum
selamat   Hari Raya Aidiladha♥️
@hari Raya Korban.

kisah minggu lepas sblm raya lg
mkan. roti canai sarang burung.
Dekat je dgn rumah.
Dah viral ktnya tp ciknur baru tahu heehee




kebetulan kakak dari kg dtg so bw dia mkn sini.
beratur panjang jga la sb dtg awal pg. Bila tghari dah ok tak ramai dah.


 makan sambil bercerita borak2 keluarga kan ok lamaaa duduknya.

Alang2 dah ada.
nama kedainya 👉
 boleh goggle. 



16 comments:

  1. Sedapnya tengok rotinya... Kalau dekat boleh kami gi try kalau ke sana..

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya... cantik nye roti sarang burung..

    ReplyDelete
  3. Sedapnya sarang burung tu. Kalau kat sini telur mata je kat tengah roticanai tu kalau mintak roti sarang burung.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikumnsis, comel ja dah viral tapi baru tau ja, sama saya kadang ter catch up hehe.. Nampak sedap roti sarang burung

    ReplyDelete
  5. Menariknya. Kena google kat mana ni mana tau boleh ajak asben saya ke sana.

    ReplyDelete
  6. helok kejadian sarang burungnya tu

    ReplyDelete
  7. Nampak sedap sangat ni. Cantik pulak jadi sarangnya.

    ReplyDelete
  8. Telur nya itu tak bisa dibuat matang yaa kak 😅? Teringin sebenarnya, tapi saat lihat kuning telur seperti masih runny, langsung tak bisa makan 😄. Tapi suami saya pasti sukaaa sangat dengan kue ini. Dia penyuka makanan yg memakai telur setengah matang

    ReplyDelete
  9. Sini ada juga kedai makan jual roti canai sarang burung tapi belum tergerak untuk cuba.
    Nampak menyelerakan roti canai sarang burung di kafe Puan Saranur singgah.

    ReplyDelete
  10. wahhhh nampak sedap betul gaya roti sarang burung tu! area sini belum ada hehe

    ReplyDelete
  11. belah yg pernah viral tu ke kak? apa nama area tu.... tp setiawangsa lah kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setiawangsa nk ke Au3, kalau terus lg sampai bukit dinding tu

      Delete
  12. Pernah makan roti canai sarang burung yang sedap kat Langkawi. Selain ada telur, ada daging masak kicap dengan taburan cili dan daun bawang....sedapnya.......

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

assalamualaikum salam.jumaat♥️ musim durian  sudah tiba. skrg sana sini bau semerbak. kiri kanan dpn belakang jiran2 bau durian. hari2 longo...