Sunday, June 9

Breakfast, mandi kolam dan balik Kl

pg2 bangun cari makan he hee
setiap bilik dpt 2 +2 = 4 kupon 
seawal 7.30 kami bertiga turun sarapan.
yg lain masih sedapp lena
lmbt sikit turun.
k long dan kakak xnak join.
cik yin belanja lg 3 utk sarapan.
1 person Rm48.
makann. sampai kenyang
alhamdulillah menu2 pun best



 

ciknur mkn nasi lemak. lepas makan pengkek.


lepas sarapan lepal
n kat kolam pula. yg ni best sb utk dewasa shj, kanak2 tak dibenarkan.
syokkk swim sambil gelak2 

ada kolam.lg utk kanak2 kecik yg ni full. dgn ibubapaa lg. meriah. 




chek out jam 12. cari mkn sb kak long dan kakak tak sarapan pg td.
lupaa nama mkn ni dkt pantai.
Borak2 sekali tuan kedai rupanya kgnya dkt  kg cik nur jga, Bagan serai he hee jauhh merantau cari rezeki.
sedapp  ikan keli masak lemaknya.
yg lainn tak sempat nk bergmbarrr.



Dlm perjalanan nmpak kzdai ni
keria gula. melaka. singgah beli jap
sedapp lembuttt. Rm8 dpt 10.ketul.


sblm blk santai2 dulu disini.
ank2 dara ni ada projek bergambar
mak2 duk sembang tepi😘☺️






10 comments:

  1. RM8 utk 10 ketul tu ok murah.. sini seketul RM1.00
    Breakfast kalau include dgn penginapan mmg best tak yh pagi2 nak kluar cari makanan

    ReplyDelete
  2. bestnya cuti2, jalan2..bend apaling SA suka adalah..breakfast kat hotel atau resort...bestnyaaa....

    ReplyDelete
  3. bestnya..lepas sarapan lepak2 tepi swimming pool...selalu beli keria gula melaka ni dpt yg keras gulanya, yg ni lembut mmg best bila gigit..

    ReplyDelete
  4. Besarnya kolam tu....permandangan pun cantik la.....

    ReplyDelete
  5. wahhhh syoknya kolammmmmm boleh berenang sambil healing hehehe

    ReplyDelete
  6. Bestnya pemandangan kolam tu. Tak pernah lagi stay dekat Avillion PD.

    ReplyDelete
  7. Breakfast kat hotel semua yummy :)

    ReplyDelete
  8. saya pantang kalau mandi kolam.. walaupun bawa anak, tapi selalunya si bapak ni yang seronok lebih.. heheheh

    ReplyDelete
  9. seronoknya..
    murah tu kuih keria

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

 Alhamdulillah 12 june muncul lg😍 syukur di berikan kesempatan lg utk buka mata dan terus bernafas.  Doa yg baik2, utk Dunia dan Akhirat.  ...