Sunday, October 1

movie time


Selamat dtang Oktober
harap2 oktober ni dpt lebih masa tgk blog, jalan2 komen. dan update setiap hari.💪☺️✌️
mengharap semoga dipermudahkan.

permulaan. oktober moh  la layan. movie.dulu
Ank bujang belnja 6 tiket ☺️
sb yg paling dkt umah TGv Eons takda yg sesuai time so kita jln2 ke KLCC. wit anak2 dara dan. SiL

The NUN. 2, bolehh la. tak seram tp. ada part yg buat kita terkejut tu je
kalu part 1.dulu, rasa lg ok kot.

ciknur x berapa minat kisah seram mat saleh ni kalau berkisar di gareja.

sb kebykannya mcm. tu kan. hantu2 
nya. 



7 comments:

  1. Saya tengah tunggu cerita Exorcist keluar. Tapi rasanya confirm asben dgn anak2 taknak temankan tengok sbb dieorg tak minat cerita hantu.

    ReplyDelete
  2. klu cerita hantu ke, seram ke..mmg jauh2 la..x berani nak pergi tgkkkkk...

    ReplyDelete
  3. boleh geng ngan Nieyl , MA memang penakut bab cita hantu ni..memang big NO la ...

    ReplyDelete
  4. Tak syok pulak ya tonton cerita hantu tapi tak seram 😄
    Saya pulak kurang minat tonton cerita hantu, lebih suka cerita thriller adventure. Tak bosan tonton.

    ReplyDelete
  5. Ajak anak tengok movie ni dia tak nak. Nak tengok sengsorang tak best pulak.

    ReplyDelete
  6. Kalo cerita horror Hollywood nih memang tak banyak yg seram, biasanya hanya bikin kaget saja 😅. Makanya saya lebih suka nonton di Netflix kalo dah masuk. Masih lebih seram hantu Thailand hahahaha 😄

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

 Alhamdulillah 12 june muncul lg😍 syukur di berikan kesempatan lg utk buka mata dan terus bernafas.  Doa yg baik2, utk Dunia dan Akhirat.  ...