Thursday, November 24

pisang nangka dah tumbang


 SALAM jumaat❤️

Penghulu segala hari, jom berselawat pd NABI junjungan kita NABI MUHAMMAD SAW.

Tumbang sendiri akhirnya. TAK sempat nk tebang pokok pisang ni.
walau masih tak matang. Rasany sb hujan.dan angin kuat.  Pokoknya tak besar sgt agaknya dgn berat buah ni.
Angin kuat jga tak silap 2 hari lepas.
Minggu lepas kan pagi je hujan.
Atas kehendakNya setiap kejadian.

Kita tunggu minggu dpn kalau rajin jadi kerepek pisang kalau tak tunggu kot blh goreng.

pisang nangka.kalau keras ni goreng niis sedapp😁

TAHNIAH BUAT rakyat MALAYSIA.
akhirnya DAPAT jga PM baru yv ke 10

SELAMAT CUTI❤️
isnin kita dpt cuti. happy semua la tu.

kat status nmpak pakat update bila nk dpt pm.bila nak cuti emmm

semoga MALAYSIA ku akan lebih Aman makmur  lepas ni.
DGN kepimpinan baru kita.


POLITIK  i is  no komen apa apa he hee
takut tersalah kata.
Topik hangat .
dimana saja. wassap group family, group jiran tp awal2 dpt warning jgn cerita bab politik. GROUP  kawan2. SEK kita senyappp membisu.
group family bolehlahh nyampuk sikit2 he heee
masing2 ada pilihan sendiri dan ada pendirian.

Anak anak transit pun pandai  adoiii asyik la tanya cikgu pilih apa?
PN, PH, BN, 😅😅 

Rahsiaaa la mana leh bgtau kangg membahayakan.....



9 comments:

  1. Fresh sungguh rupanya pisang tu cik nur

    ReplyDelete
  2. kerepek pisang sedap tu ciknur buat kunyah2 cuti panjang ni

    ReplyDelete
  3. Selamat bercuti Isnin ni ye ciknur hihi...

    ReplyDelete
  4. buat kerepek kene rajin nak menyagat dan buang kulitnya tu kak... dana kalau pisang tanduk sanggup lagilah buat kerepek kalau pisang yang kecik-kecik ni tak rajin

    ReplyDelete
  5. Taman perumahan saya terus aman.. Satu cerita pasal politik tiada di dalam whatsapp group dan tiada satu pun bendera parti di kibarkan di dalam taman..

    ReplyDelete
  6. Sy suka pengat pisang nangka Cik nur ...masam-masam manis rasa pisangnya tu

    ReplyDelete
  7. ye...anak-anak pun haritu sibuk, ammi undi apa?

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

  Alhamdulillah bersekang mata jga siapkan tempahan apam coklat cheese 4 box ni❤️🥰 dan apam pisang utk majlis mengaji.  guna acuan seri ayu...