Monday, November 28

DATUM jelatek opening


Opening nya hari sabtu, ciknur  tgk status wassap meriahh dgn persembahan artis ternama @Pujaan ramai aiatu  Dato Hattan dan Dato Jamal Abdillah.  Tak pegi sb sabtu ada kelas Datum Jelatek dekat je dgn rumah.
 ank ciknur yg ngajak td oklah kan lg pun hari ni sb masih cuti .

 
Lenggang je , byk blm.buka.
Burger king ,kfc ada
ank dara ni nmpak lak .eskrim ni.






deretan bunga yg cantik2❤️ memenuhi .





 

7 comments:

  1. Shopping complex baru ya sis..
    Nampak luas..

    ReplyDelete
  2. Wahh.. area mana tu cik nor?

    ReplyDelete
  3. dah byk sgt shopping complex kat kl ni, yg sedia ada pun ada yang tak pergi lagi contohnya pavilion bukit jalil sampai skrg tak jejak kaki lagi ke situ.

    ReplyDelete
  4. masih suram ramai yang belum tahu agaknya tu..

    ReplyDelete
  5. mula-mula baca ingatkan ni residensi....shopping mall rupanya. dah macam cendawan tumbuh lepas hujan kan shopping mall kat Klang Valley ni

    ReplyDelete
  6. baru buka mcm tulah tak byk kedai.. tunggu la 2 3 bulan lg

    ReplyDelete
  7. nanti lagi banyak kedai dah bukak, confirm meriah...

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

Assalamualaikum Selamat berhari minggu. Lupakan sekejap ga anniversary.☺️ Kisah ahad lepas weeding ank buah ciknur sorang ni. Anak sulong ka...