Skip to main content

Mohon sumbangan ikhlas


moga setiap yg kita pilih itu dtg Dari petunjuk Allah

assalamualaikum 

tak. mampu nk berbicara panjang lebar 
sunguhhh menebal. gundah gulana
Di dalam hati meronta ronta. Mengalir
sederas air. terjun mencurah dgn. lajunya.... Berat yg tak dpt diungkap. dgn kata kata.😭😭


andai ikhlas
dgn. rendah hati mohon... cik nur mohon sumbangan iklas yg membaca blog cik nur utk tampung kos surgery
seekor kucing yg kemalangan
#patah pinggul
&patah kaki sebelah
kecederaan yg menyebabkan. moktam tak. dapat bangun., apatah lg berjalan. 
separuh badannya terkulai kesakitan😭😭

ac Maybank  112204233113
hp 0162323457

Bantulah Moktam 

doakan.... kesembuhan. 
semoga moktam akan pulih seperti dulu
dapat. berjalan. berlari 😭😭

 

ujian. kali ini cukup. beratt
tpi mungkin., ada. yg lg  berat ujiannnnya
kata2 yg byk memberi. kekuatan
dan. semangat. padaku



kos utk perubatan. moktam yg tinggi😭

doakan. yg terbakk utk. moktam ya

aaminn

terimakasihhh 


 

Comments

  1. Allah tingginya kos nya, Akak boleh post juga berkenaan ni di Group Sayang Kucing dan haiwan di Facebook.

    ReplyDelete
  2. Kesiannya. Insya'Allah jangan pernah mengalah. Setuju dengan Syaz Rahim cuba post mohon sumbangan di FB pages berkaitan kucing ada banyak diantaranya kelab kucing Seremban, Kelab Kucing Ku sayang dan post jugak dekat ig datosrisalmahismail minta dia kongsikan mohon sumbangan.

    ReplyDelete
  3. Ya Allah semoga diberi kesembuhan pada Mok Tam.

    ReplyDelete
  4. RM0.00 BIMB:ACCEPTED.IBG Trf RM100.00 to SARA NUR*MAYBANK BE*3113 on 26Nov21 15:53.Didn t perform?Call 0326900900

    ReplyDelete
  5. Semoga cepat sembuh, ini sumbangan dari sahabat saya di oversea. Saya tolong sampaikan je.

    ReplyDelete

Post a Comment

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

Popular posts from this blog

apam gula hangus

ASSALAMUALAIKUM SEMUA Alhamdulillah masih diberi peluang bertemu disini pantasnya masa berlalu , tak puas lg bercuti di kampung rasanya mcm nak lma2 lg disana  he hee tapi apakan daya kan ikutkan hati ni nak je lama lamaaan     byk cerita dan bermcm2 juga yg terjadi rasa tangan pun gatal nak menulis ok cerita apam gula hangus dulu lah ye lama tak buat apam ni tiba2 hari tu teringat dan teringin pula maka terjadilah ia di pagi hari mudah sb hanguskan je sikit gula dan kita blend je bhn2 ni pastu   kukus dlm bekas kecik2 gini sedap mkn panas2 gitu resepi disini ye 👉👉 Apam Gula Hangus ok jumpa lagi

jalan2 kuak hill resort lenggong perak

Assalamualaikum penutup tirai 2020 dpt juga berkumpul dgn adik beradik, walau hanya berlima, lg 3 tak join kakak yg sulong (1) di Chini Pahang, abg (ke 2)di Kuala. lumpur dan adik(ke 6) kat Penang.  dikejauhan semuanya alhamdulillah sykur dpt abadikan kenangan di puncak bukit Lenggong Kuak Hill Resort dari kg tak jauh pun ikut jln blkg kuala kangsar dlam 45 minit Lenggung kg halaman. arwah mak.  dan naik puncak ni kena kereta gear tinggi kami. berimpit time ni tumpang hilux adik  ada disediakan jip khas memang tinggi menegak 😅      sgt2 menarik resort ni😍  cantikkk tp masa ni dah full book dpat jalan2 tgk2 je yg suka kesunyian, kedamaian mesti suka disini dikelilingi pohon2 buah buahan spti durian, cempedak dll bila musim ni mesti lg syokk tido sini kan aksyen jew bergambar atas ni ha haa otw balik kami singgah dataran tasik raban , isi perut dah kelaparan masing2   SELAMAT TINGGAL 2020 SELAMAT DATANG 2021

wordless wednesday👉anak anak pak belalang