Sunday, 9 May 2021

new baby


ASSALAMUALAIKUM

my new baby pengubat keresahan tak balik beraya tahun ni he hee

seronok melayan keletah 3 kecik ni

Tiger, sleepy dan stokin 

ntah apa nama diberi dik anak2 sis ni pd  3 bulus comel ni

sekejp je nampak dia membesar

lasak nakal betul pg2 habis dikerjakannya kasut selipar 

sepah2 di luar 

tempat lepak tidonya  di bawah kereta

tp nampak kelibat org siap panjat2 pintu grill nak masuk rumah

bkn main lg dia adoiiii

tp rasa happy layan  ha haaa




 

6 comments:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Semua comel2 . Corak seakan-akan tiger

Azhafizah MN said...

comelnya si belang. Sesuai nama tiger tu sebab belang macam tiger :)

Atiqah Najihah said...

Comelnyaaaaaaaaaaa! Tahi lalat ke tu dekat hidung ada hitam sikit hehehe :P

norhidana said...

comel betul kak coraknya... baya-baya gini dia punya nakal tu buat geram

Amie said...

Comelnya! Boleh buat terapi jiwa ni layan keletahnya.

Sha Mohamed said...

Comelnya baby baru..

  SESUNGGUHNYA SEDEKAH ITU ADA DALAM PELBAGAI BENTUK DAN RUPA. INILAH ANTARA RAHSIA KEBIJAKSANAAN ALLAH SWT. APABILA KUCING DTG KEPADA KITA ...