Friday, 5 March 2021

APAM COKLAT CHEESE


ASSALAMUALAIKUM

selamat pg 

santai2 pg ni sat , rehatkan diri alhamdulillah 

dah bulan mac rupanya  he hee minggu ni buzy betul  sb dah start

 sekolah, anak2 pra dan tahun 1, 2

tak sempat langsung nak jenggah blog

melawat blog kawan2 juga

lg satu sb anak ada kelas online emmm berebut laptop la dgn dia

hari cuti ni baru  la ada kesempatan😉😉

kisahnya minggu lepas juga dpt jumpa  rakan blogger Dana

tapi jumpa tak sampai 5 minit he hee


Dana order kuih apam coklat ni dan apam gula hangus

kebetulan dkt sb Dana nk ke nursery berdekatan 

dan akak pula nak pegi chow kit  cari barang2 kejap

insyaallah next ye Dana kita jumpa lgi

tqqq ye sb order kuih2 ni😍😍




 


tqqq Dana bg gift cantik ni😍



3 comments:

NA said...

Aha Dana ada tulis pasal beli kuih ayu coklat cheese dan gula hangus.

Sii Nurul (Nurulatika) said...

Assalamualaikum kak~ Dah claim hadiah utk giveaway tak?
Nti email sy ya ^^
Ini link pemenang giveaway :)
https://www.siinurul.com/2021/02/tahniah-kepada-pemenang-giveaway-sii.html

Azhafizah MN said...

Sedapnya tu apam coklat cheese. Satu tak cukup tu :)

alhamdulillah kali ni Lebat berbuah pokok jambu nnan satu ni pokok di depan rumah kakak sis kat Perak sampai terbuangg la bertaburan bwh pok...