iklan

Tuesday, 26 May 2015

tart cheese coklat



assalamualaikum

kerinduaan sentiasa mengamit utk kesini .....
walau tak punya waktu yg panjang
alhamdulillah
niat terlaksana..jua. 




kalau dulu disnilah tempat curahan perasaan....tak kira gembira suka duka.
Rasa puas dpt coretkan dapat ceritakan dapat kongsikan liku2 ranjau kehidupan.
sesuatu kongsikan....dan paling utama disnilah belajar apa jua , ilmu masakan pengetahuan tentang kehidupan. sangat2 bermakna dpt mendengar pandangan .takkiralah positif atau negatif. Yang jauh dimata yg tak pernah bersua muka
semunya disni..
terima kasih semua

perkongsian tanpa sekatan.
Alhamdulillah...

percubaan pertama menghasilkan tart cheese coklat ini juga lahir dari perkongsian dunia blogging
terima kasih kerana membibitkan keinginan utk mencuba jg.

TERIMA KASIH Rahel


walau tak secantik dan seenak airtangan  Rahel
utk resepi sila ke Blog Rahel ya.

Salam  semua.semoga ada kesempatan lagi utk bertemua


9 comments:

  1. ada coklat, ada cheese..haven..dua2nya ku suka..

    ReplyDelete
  2. assalam akak..

    rindu kat akak..^_^..

    best la percubaan tat pertama yang menjadi..coklat pula tu..mesti sedap.. :D

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum,
    tengok pun dah kecur liur huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  4. wahh kak... buzy bunyinye....ini tart cokelet blm pernh sy cube...mesti enak kan...

    ReplyDelete
  5. Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@zalora.com.my jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

    ReplyDelete
  6. nakpak menariknya coklat cheese tart

    ReplyDelete
  7. alamak haiiiiii

    sedap nyer....terliur tgk!!!!

    feel free to visit and follow superbchombi.blogspot.com
    instagram norazlinaidris

    semoga ukhwah kita akan lebih erat

    ReplyDelete
  8. sedapnya... kesukaan ummi.
    nak cuba buatlah suatu hari nanti

    ReplyDelete
  9. sedapnya... kesukaan ummi.
    nak cuba buatlah suatu hari nanti

    ReplyDelete

kata-kata manis