iklan

Sunday, 22 February 2015

RINDUUNYA



assalamualaikum...

salam rinduuuuu  teramat sangat
kembali disini. alhamdulillah 
semoga masih ada yg mengingati dgn empunya blog ini ya
pantasnya masa beredar...tanpa sedar banyak benda telah ditinggalkan di belakang.
 hampir penghjung febuari 2015 sudah
dari sehari kesehari meronta-ronta jari ingin menaip coretan  disini
seringkali tergendala,terganggu dan akhirnya tertangguh begitu saja huhuuu. dlm hati masih mengharap agar tak dilupakan 
cerita pun dah basi ni.
bermula  dgn cuti sekolah, pulang ke kampung macam2 agenda yg tak dijangka. Dugaan kehidupan dimuka bumi pinjaman ini
 peristiwa suka duka yg melanda.
Allahuakbar...syukur masih diberi ruang meneruskan kehidupan
aamiin, SYUKUR padaNya.










Insyaallah ada kesempatan akan dicoretkan lg


LIFE IS LIKE A BOOK
SOME CHAPTERS ARE SAD,SOME ARE HAPPY
AND SOME ARE EXCITING
BUT IS YOU NEVER TURN THE PAGE
YOU WILL NEVER KNOW WHAT THE NEXT CHAPTER HAS IN STORE FOR YOU

13 comments:

  1. assalamualaikum mamasara, wah lama nya menghilangkan diri ya, biasalah kadang2 kesibukan urusan harian buatkan kita terabai dgn urusan yg tak jugak sunat, makroh pun bukan ni kan haha, selamat kembali ber blog ya, kaknoor just nak bagtau kalau ke blog kaknoor PLEASE!!! sign in lagi sekali tau sbb blog lama dulu ada problem jadi terpaksa buat blog baru lagi pada ujung disember lepas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. Salam....selamat kembali..wah..ladang anggur...seronok betul ke sana kan...

    ReplyDelete
  3. salam..bestnya..ladang anggur..

    ReplyDelete
  4. assalam akak..

    lamanya menyepi..selamat kembali ya kak..nak tunggu entri akak seterusnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm dik
      alhamdulillah, gembira adik masih ingat akak he hee
      insyaallah ya

      Delete
  5. Akhirnya....berjaya juga mencoretkan kata2...hehe...

    ReplyDelete
  6. Kembali bersua....sy pun lama gak x muncul kak..baru2 ni je terajin...curi2 masa sambil jaga bapa yg sakit dan uzur...dgn berblog hrap dpt memotivasikan diri sendiri...buat apa yg kita suka..hihii

    ReplyDelete
  7. Kembali bersua....sy pun lama gak x muncul kak..baru2 ni je terajin...curi2 masa sambil jaga bapa yg sakit dan uzur...dgn berblog hrap dpt memotivasikan diri sendiri...buat apa yg kita suka..hihii

    ReplyDelete
  8. huhuhu samelah ngan sy...bz memanjang =)

    ReplyDelete
  9. Wow! Best nya ladang anggur. Nak-nak diana memang peminat giler anggur

    ReplyDelete
  10. waw sedap sekali bikin perut keroncongan saja...
























    Jelly Gamat Gold G

    ReplyDelete

kata-kata manis