iklan

Tuesday, 13 May 2014

celebrate besdayy 15 org Anak2 Taska


 Assalamualaikum

Gambar tanpa cerita terpublish dulu he hee
Sbgai kenangan abadikan disini kemeriahan sambutan harijadi ank2 di Taska baru2 ini.  Celebrate srkaligus. Buat ank2 yg lahir bln. Februari mac dan April. Majlis yg tertangguh 3 bulan dek kes bila air kena catu kan

Patutnya setiap bln..kami raikan hari lahir an2k Taska

Mcm2 menu,, yg disponser oleh ibubapa pun meriah. Alhamdulillah. Sporting parent's..ada kek, biskut, air mcm2 guddies
Lg. Taska cuma sediakan menu utama kali nI nasi ayam  dan cupkek. Berkrim..



Sikecik yg terpingga -pingga he hee sambut hari lahir ramai2



Peserta akhr he hee. Transit tska
Sb blk sekolah petang so ketinggalan sikit

7 comments:

  1. Teringat celebrate anak bujang masa kat tadika dulu tapi tak semewah foto diatas sebab anak kakpb ni tak suka grand sgt (tau makbapak tak mampu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak, alhamdulillah. Mewah menu2 yg di sponser oleh parent yg baikhati dan sporting join besdayy ank2 diorg
      15 org kak, setiap parent bawa satu jenis je dah penuh meja he hee

      Delete
  2. Salam.

    Kalau budak budak celebrate nirthday meriah kan? :)

    ReplyDelete
  3. seronok sangat budak2 tu bila sambut ramai2 macam ni kan..meriah sungguh..macam2 jenis kek ada..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum...mstu sukeee sngat anak2 tu kan...dpt smbut besday ramai2...mknan plak mcm2 ada...Alhamdulillah rzki anak kecil...semoga jadi anak2 yg soleh...aminn..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum mama sara..... meriahnnya... rasanya anak2 tu lebih seronok kan...

    ReplyDelete

kata-kata manis