iklan

Saturday, 30 June 2012

kemeriahan gathering x-fotopages 2012

 

 
assalamualaikum semua

tergoda tak tengok menu2 diatas dan kat bawah tu, he he  macam2 ada kan. Lazat2 belaka pulak tu sampaikan tak tau mana satu nak makan dulu.
memang best sgt hidangan yg dibawa teman2 ni. Yg bestnya siap boleh tapau bawa balik he he ye la kan mana nak terhabis kalau dah banyak benor makanan. Tp semua kena rasa, kalu tidak kompem menyesal.
hidangan berat, ringan, kek2, kuih muih desert , buahan semua lengkap ada tau
Gathering  x-fotopages  yg pertama kali dianjurkan oleh CT suratman bertempat di dataran Syah Alam. 
Dulu aktif fotopages tp skrg masing2 duk fb dah  blog je

 
  sempat posink sebelah Nani dan k.Madiha http://mamawandiha.blogspot.com/ yg firstime bertemu mata. keduanya ada blog cuma si Mak Nani ni je lama tak update n3. tq ye k. madiha sb sudi buatkan puding mable yg mebeless dan cantik tu, dpt jg sy merasa tau he he pulut kuning memang feberet Sarah habis 2 ketul . kuih cara berlauk pun sedap
 posink  bersama Cida http://denuanza.blogspot.com/ , cida bawakan kek coklat yg sgt cantik dan pastinya sedapppp.  suker sgt keknya dihiasi buah anggur dan strobery he he dan Azura ros dari Klang ni teman yg bermula dgn sapaan di fotopages . sangat sweet orangnya dan ramah tamah. Suker dapt kenal dgn adik2 yg baikhati ni. maklumah kan kita ni tak ramah bila dpt kawan yg ramah emmmm happyyyy je





memang meriah dengan gelak tawa mak2 dara ni semua. Walaupun hati berduka , terubat dgn gelagat ceria teman2 semua. ikutkan banyak lg gambar2nya tp tak larat nak masukkan semua.
SAYANG SEMUA MUAHHHHH


12 comments:

  1. oh...mamasarah pun join jugak ye... semoga ukhuwah yg terjalin berpanjangan ;)

    ReplyDelete
  2. Kalau akk ada, nak jg join. Nmpk mcm kurus je Madiha tu, ye ke? Akk tgk kt alam maya je.....nak jumpa tu, ada yg dtg sabah, dpt la jumpa.

    Mamasara.....d'apple tu bnyk kot kt butik kecantikan sana. Sini mahal skit. Kalau tak silap akk dutanya Jaafar On

    ReplyDelete
  3. Akk terfollow 2 kali daa...haha, tak nmpk sb guna tab.

    ReplyDelete
  4. wawawa.. ni kira segeng ngan Kak Madiha lah ni ya.. ada tngok gbr seakan2 tu... hihi.. rupanya bila baca, betullah rupanya...

    Salam kenal juga, terima kasih, ya

    ReplyDelete
  5. wah! happening nyer..dapat makan2 lagi nie..salam kenal :)

    ReplyDelete
  6. Slmt berhujung minggu mamasanur.meriah gathering Fp dg makan2....best kwn2 Fp ni dr alam maya boleh jadi kwn mesra. selama ni ingatkan mamasarnur dan Nani adik beradik sbb perasan mcm ada satu entry sama...maybe kebetulan kut.rupanya kwn Fb saja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo he he Nani tu kenal melalui fp, kbyakan kawan2 fp, blog mesra2 dan senang berkawan, tu yg best
      Nani jg sama kg kat Taiping, t yg mcm adik beradik kot he he
      memang kawan2 yg kat Kl ni kebyakan kenal dari alam maya pastu jumpa he he
      mcm Mmasya jg, tp kita blm berpeluang bersua je

      Delete
  7. Wah! Tentu seronok ye Mama Sara Nur... bestnya dapat joint!

    ReplyDelete
  8. rindu jugak dgn Mama Sara Nur...banyaknye makanan...semua nmpk mmg sedap2...klau QH pon spi xtau nk pilih yg mne 1...lenkali buat ajak la kita skali ehhh...xnk bwk ape2 tp nk mkn byk2..hehe

    ReplyDelete
  9. salam nuri...
    tak dpt nak gambarkan keceriaan semua yg hadir hari tu kan nuri.. mmg kenangan manis apalagi dgn hidangan yg sedap2 ni... mmg best sgt2.. akhirnya dpt jumpa dgn semua geng fp yg dah kenal di alam maya sejak bertahun2 lamanya...

    ReplyDelete
  10. oppss.. gelak jugak dgn komen dari kak PB.. MaDiHaA nampak kurus??? ehh.. nampak kurus ke nampak gemuk kak PB? hehehe.... yg benarnya.. saya ni memang bersaiz XXXL kak.. hehe...

    ReplyDelete

kata-kata manis