Monday, 21 May 2012

roti manis kaler hijau


assalamualaikum

selamat malam semua. masih lagi makan roti tuan umah ni kan...sambungan roti manis sebelum ni cuma kali ni tambah perisa pandan dan kaler hijau epal ni dan letak juga kismis. Ni lah bila terlebih rajin kan.
 layan gambar2 je ye sb xleh citer panjang2

 

disebabkan nak cepat kita letak je dlm acuan gini, jadilah seketul besar he he pastu nanti potong2 kannya.
selit2 sambil bakar kek coklat dan cup cake. tunggu turn masuk oven.
resepipun masih sama. tq banyak2 kepada tuan blog kerana sudi share resepi roti.


terima kasih pada yg sudi kunjung dan komen ye...tq tq very2 muchhh

8 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam mama saranur..salam kenal dr k.atie.Panggil k.atie jer...sbb rasanya mama saranur ni muda dr k.atie.
Terima kasih singgah di mlm hari..nampak sedap roti tu..mesti wangi jer baunya bila dh siap masak..:D

~~zana@pb~~ said...

Salam kenal mama sara, nmpk lembut je roti sara tu, gebu. Dah lama akak tak meroti, maklum ler takde BBM...eh..BM. Tunggu hujung bulan encik hubby baik hati nak cari utk akak.

Qasey Honey said...

wah best2 jom tukar2 menu nk...nmpk sedap la pulak roti pandan tu...mesti cuba nti ni...

Chik Mimi said...

cantiknya kaler ijo tu ,
lama saya tak meroti

Norzie hany said...

Gebunya nampak roti manis ni,color dia menarik.Yummy2.

Rohah said...

Gebunya roti kaleerrr hijau tu...enak tu,ada bau2 pandan..

zila 4ever said...

gebunya..wahhh dah kira terror nie ..leh oder:)

Mamasya said...

Salam mamasara.Dari jauh ingatkan kek chiffon pandan tp rupanya roti manis hijau...mmg nampak lembut...

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...