iklan

Wednesday, 23 November 2011

ict syah alam

assalamualaikum...salam sejahtera buat semua.

Cuti-cuti sekolah ni mulalah kan anak2 kita buat muka seposen
monyok je kalau x bawa jejalan kan...tapi kan bila di bawa berjalan senyum meleret-leretlah...



layan kerlipan cahaya-cahaya lampu di ICT Syah Alam  cukuplah yek he he ni kali ke4 terjah ict tapi kan budak2 ni memang tak jemu2 kalau cakap nak datang sini. entahlah ape yg syok sgt kan...
Tapi kali ni diorg je masuk snow tu, mama abah dan sarah angkat tangan awal2 TAKNAK he he tak tahan sejukkkkk...so kenalah duk luar jalan2 je... layan budak kecik ni...sementara menunggu kakak abangnye bersnow dalam tu...

 
 pastu baru kitaorg semua pusing2 lg tgk kerlipan lampu sambil berposink....sampai lenguh2 kaki he he pastu balikkkk

3 comments:

  1. selamat malam kak..
    wahhh seronok anak2 dapat berjalan2 tengok lampu bergemerlapan kat i-city tu kan.. :) nani pun dah 2 kali pegi.. tak tau bila lagi nak pegi ni.. lalu dah terlebey2 dah pun.. tapi tak tersinggah je.. eheh.. :) nanti kalau pegi, anak2 request nak masuk rumah salji.. :)

    ReplyDelete
  2. budak2 memang suke msk umah salji tu berjam-jam ok he he tp akak x tahan la Nani. firstime dulu nk la try kan pastu aduhhh sakit gigi, ngilu sgt.
    takmau dah la he he

    ReplyDelete
  3. Aslmkum Mamasara

    Cuti2 sek. anak2 mmg suka pergi jln2....mulalah tanya cuti nak kemana...bosan kat rumah. I City belum sempat pergi lagi....kena tunggu balik cuti pjg...

    ReplyDelete

kata-kata manis