iklan

Saturday, 22 October 2011

belated birthday kakak Tisha 10 years

Tahun ni birthday kakak Tisha jatuh pada bulan puasa iaitu 20 hb ogos yang lalu. Biasa la kan anak2 ni bab birthday memang tak lupa he he. dah beberapa tahun tak wat apa2 sambutan pun last rasanya tahun 2008 tp masa tu wat untuk ketiga-tiga anak2 sekaligus...tu yg tahun ni memasing duk merengek kat mama ni suh watkan besday party. Lagipun masih raya kan org kolumpur ni, leh juga jemput jiran2 datang. Sekadar jamuan kecik2 yg penting ada kek besday dan jemput kawan2 sekolah Kakak. Kasi dia gembira... Alhamdulillah ramai kawan2 kakak datang, tu yg bukan main happy lagi dia. Masak pun simple2 je mihun goreng, buah, desert sikit kan. wat jiran2 watkan mee hailam, nasi impit kuah kacang dan rendang. Menu x sempat nk snap pun...
kek besday pun simple je, tp alhamdulillah habis dimakan dek anak2 ni.
sempat kakak berposink ngan kawan2 sebelum masing2 balik umah. gembira betul kakak hari tu senyum meleret-leret...
kek red velvet tp berapa nak red velvet la pulak he he

No comments:

Post a Comment

kata-kata manis