Monday, July 8

Latihan kebakaran di taska


assalamualaikum

Acara tahunan, kita jemput abam2 Bomba.
penerangan. detail cara2 padam apabila kebakaran.



kali kedua. abam. bomba dtg taska.
wajib la kena paksa. dgn boss
cuba sendiri.





Alhamdulillah selesaii sudah.

simpan. ilmu penting ini.
kadang2 sesuatu berlaku tak dijangka.


10 comments:

  1. anak2 mesti suka ni kalau abg bomba dtg sekolah.. mcm upin ipin tu.. :D :D :D

    ReplyDelete
  2. good knowledge .. plus mesti bebudak suka jumpa abg bomba

    ReplyDelete
  3. Aktiviti yang menarik dan ilmu yang penting ni 👍🏽

    ReplyDelete
  4. betul...kena tahu jugak ilmu nie..

    ReplyDelete
  5. Memang baguuuus kalo pemadam kebakaran atau damkar disini sebutnya, datang kasih penyuluhan. Waktu tu pun mereka datang KSH tahu cara nak mematikan api kalo gas dapur terbakar. Nampak mudah, tapi jujur saya rasa tetep panik kalo api menyala 🤣.

    Tapi saya selalu suka cara mereka memberitahu tips and trick. Krn mudah untuk diingat

    ReplyDelete
  6. memnag bagus program mcm ni selalu diadakan..at least mendidik anak- anak apa yang perlu di lakukan bila berlakau kecemasan

    ReplyDelete
  7. Anda memiliki blog informatif di sini, saya ingin berbagi dengan Anda semua di sini bahwa ada peluang besar bagi individu atau perusahaan untuk mengakses pinjaman dari Tuan Pedro, petugas bagian pinjaman yang memberi saya pinjaman sebesar $800,000 untuk membiayai proyek bisnis saya di tingkat pengembalian tahunan 2%, Tuan Pedro adalah pria baik hati yang bekerja dengan investor dan mereka juga menawarkan program pinjaman investasi untuk membiayai bisnis bonafide di seluruh dunia.
    Hubungi Tuan Pedro
    Di Email:pedroloanss@gmail.com
    Nomor Whatsappwhatsapp: +393510140339.
    Mr Pedro menyediakan semua jenis pinjaman untuk pribadi atau bisnis

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

assalamualaikum salam.jumaat♥️ musim durian  sudah tiba. skrg sana sini bau semerbak. kiri kanan dpn belakang jiran2 bau durian. hari2 longo...